Kako su izgledale pripreme velikih hollywoodskih zvijezda za glamurozni canneski crveni tepih, kojim je koračala i ekipa filma 'Zvizdan' Dalibora Matanića?


Iako je jučerašnjom dodjelom 'Zlatne palme' canneski filmski festival završio, njegova zvjezdana prašina još se dugo neće slegnuti, pogotovo na spomen hrvatskog filma.

Hrvati osvojili Cannes: 'Otimali su se tko će nam dati nagradu'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ovo je atak na sve koji mrze' Slika nije dostupna Filmske zvijezde pristižu na Azurnu obalu - I Hrvatska ima svoj adut!

Redatelj Dalibor Matanić osvojio je nagradu žirija za najbolji film u programu 'Un Certain Regard'. U iskrenom govoru Dalibor se zahvalio trima najdražim ženama u njegovom životu, producentici Ankici Jurić Tilić, supruzi Heleni Minić i njihovoj nerođenoj kćerkici. Osim samog filma, pozitivne kritike dobila je i glumačka postava filma, na čelu s Tihanom Lazović i Goranom Markovićem.

A doznali smo što sve može poći krivo prilikom odlaska na blještavu premijeru, što nikako ne smijete činiti, te koja je glumica imala nezgodu sa svojom toaletom. Cijelu priču iz Cannesa pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook