Što Valentinovo znači Halidu Bešliću, Jasminu Stavrosu, Žeri, Vandi Winter i Sementi Rajhard? Dok će Dan zaljubljenih mnogi proslaviti u intimi svojeg doma ili na romantičnim druženjima udvoje, estradne će zvijezde pjevati svojoj publici.


Danas su izlozi trgovina ukrašeni crvenim srcima, a tržnice dobro opskrbljene različitim cvijećem. Valentinovo se slavi još od trećeg stoljeća, a mnogi domaći glazbenici svojim će ga nastupima drugima učiniti posebnim. Halid Bešlić razveselit će Osječane.

Vezani članci Jasmin Stavros (FOTO: PR) Proveli smo jedan dan sa Stavrosom u kozmetičkom salonu, evo kako pjevač brine o svom izgledu Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Poznati muškarci priznali su nam da ne mogu bez svojih supruga!

'Ja sam nepopravljivi romantik, a valentinovo mi sad dođe radno, ja radim a drugi se zabavljaju', rekao je poznati pjevač.

 Radno je svake godine i Mati Buliću koji će Dan zaljubljenih obilježiti koncertom u Splitu:

'Taj ritual obavimo dan prije, pa kad dođe taj dan nekako ispadne sasvim normalno zato što smo ja i moja žena zaljubljeni tolike godine tako da na taj dan samo potvrdimo to što se događalo', priznao je Luka.

Jasmin Stavros otkrio je kako se njegovo obilježavanje Valentinova kroz godine promijenilo.

'Kad sam bio momak uvijek je to bilo cvijeće, neka pažnja, a sad ono, kad s nekim živiš u braku već toliko godina, svaki dan ti je valentinovo', rekao je Jasmin.

Kako će Valentinovo proslaviti ostale zvijezde, pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook