Najljepša sjećanja

Povratak u djetinjstvo – pogledajte kako su poznati Hrvati izgledali kao djeca, imamo njihove fotke!

Mia Dimšić kao dijete (Foto: IN Magazin) Mia Dimšić kao dijete (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić kao dijete (Foto: IN Magazin) Mia Dimšić (Foto: IN Magazin) Mia Dimšić kao dijete (Foto: IN Magazin) Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) Sanja Doležal u mladosti (Foto: IN Magazin) Neda Ukraden (Foto: IN Magazin) +0 Neda Ukraden u mladosti (Foto: IN Magazin) Galerija

Sada ćemo se vratiti u doba djetinjstva domaćih zvijezda. Donosimo vam rijetko viđene fotografije iz obiteljskih albuma poznatih Hrvata. Kako su naši pjevači, glumci i sportaši izgledali kao djeca i kako je izgledalo njihovo odrastanje, otkrit će vam Julija Bačić.

Na fotografijama starima 20, 30 ili više godina poznati su Hrvati dok su još bili mali i nepoznati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mia Dimšić otkrila i želje! Rođendansko slavlje Mije Dimšić: Evo koji je dugogodišnji san pjevačica ispunila!

''Imala sam prekrasno djetinjstvo, stvarno mogu reći da je bilo besprijekorno lijepo'', rekla nam je Mia Dimšić. 

Mala Mia bila je štreberica, a najbolji prosjek ocjena imala je i radoznala djevojčica Sandra Perković.

''5.0 štreberko. Nisam bila onaj klasični štreberko koji uči po cijele dane'', govori nam Sandra. 

Naša najbolja atletičarka djetinjstvo je provela na ulicama zagrebačke Trnovčice, a još jedna odlikašica na drugom kraju Zagreba, točnije na Knežiji, roditeljima je prve glavobolje zadala u pubertetu.

''Ne smijem to ni reći u javnosti, sa 16 godina onako zaljubljena pobjegla od kuće, sva sreća ne dugo i sve je sretno završilo, vratila sam se, ali tata, prvi put sam tad tatu čula da urliče, da viče i naravno dobila sam batina zasluženo'', prisjetila se Sanja Doležal. 

Sanja je zbog ljubavi pobjegla od kuće, a prvih srednjoškolskih simpatija i danas se sjeća Željko Bebek.

''Zvala se Milena, u prvom gimnazije, ali je ta veza vrlo kratko trajala s obzirom na to da se ona odselila iz Sarajeva nakon mjeseca dana od početka škole i tako daleko od očiju, daleko od srca'', priča nam Željko Bebek. 

Bebek je odrastao u Sarajevu, a njegova kolegica Neda Ukraden zbog očeva je posla često mijenjala adresu. Najradije se ipak uvijek vraćala u rodni Imotski.

''Prve slike djetinjstva, prve uspomene, prve boje, prva sjećanja, prvi mirisi zaista su vezani za tu našu kuću u Glavini Donjoj kod Imotskog, za moju baku, i to su, čini se, najljepše uspomene koje ja nosim'', govori nam Neda Ukraden. 

''Imao sam za ono vrijeme pristojno djetinjstvo bez obzira na to što nisu bila baš dobra vremena i pristojna vremena, bio je to kraj Drugog svjetskog rata, ali smo bili naviknuti i na neimaštinu i na sve loše, u to vrijeme nema ni televizije ni telefona ni radija'', priča Bebek. 

Da je početkom devedestih zvijezda rođena u Osijeku, nisu mogli pretpostaviti oni koji su poznavali povučenu djevojčicu Miju.

''Uvijek sam se držala po strani, uvijek sam bila u nekom svom svijetu mašte i jako sam bila emotivna. Doslovno netko mi nešto krivo kaže i ja se slomim jer zašto je meni sad to netko rekao, zašto sam ja to nekom rekla'', priča nam pjevačica. 

Potpuna suprotnost bila je Mijina kolegica Franka Batelić, koja je već s 5 godina osvajala pozornice.

Mali Vlado Kalember, Neno Belan, Jacques Houdek, Ivan Perišić i beba Danijela Dvornik. Baš tog doba kad su bili djeca, čini se, svi se rado prisjećaju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene