''Kad god bude...''

Kako se pjevač Sinova snašao u bračnim vodama i nada li se uskoro proširenju obitelji? ''Ja sam spreman, dežuram noćima''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sinovi - 4 Sinovi - 3 Sinovi - 2 Sinovi - 1 Sinovi Sinovi Sinovi - 3 Sinovi - 1 +0 Sinovi - 2 Galerija

Sinovi su pripremili najljepši novogodišnji poklon za svoju vjernu publiku. Riječ je o pjesmi koju će mnogi pjevati u posljednjim minutama stare godine. S kojim bi duetom mogli razveseliti publiku u 2022., kako se pjevač Ivan snašao u bračnim vodama te nada li se uskoro proširenju obitelji, saznajte u prilogu In magazina.

Sinovi su više nego spremni za doček nove godine, a namjera im je ući u što više vaših domova. Ne na ljestvama kao Djed Božićnjak, već zaraznim stihovima i notama svoje nove pjesme "Sretna nova godina".

Pogledaj i ovo showbuzz Novi spot PREMIJERA Utjelovila savršenstvo - 'Žena boginja'

"Pjesma je nastala u nedostatku takvih pjesama. Uglavnom, svi rade neke božićne, najmanje novogodišnje, pogotovo ovakvih zeka-peka pjesama. Nadam se da će Novu godinu svi dočekati uz našu pjesmu, sretno, veselo'', kaže pjevač Ivan. 

Iako je Sinovima, uz formulu koju nude u svojoj novoj pjesmi, svaki doček nezaboravan, jedan im se ipak posebno urezao u pamćenje.

''Mozžmo izdvojiti jedan prije jedno sedam, osam godina otrpilike . Doček na Trgu na minus 17. Koncert koji smo trebali raditi jedno sat i pol vremena, uspjeli smo u 40-45 minuta odraditi. Nisu više ni ljudi mogli, to su bile baš ekstremne hladnoće'', prisjetili su se. 

Sinovi će svoje Slavonce u novu 2022. uvesti na koncertu u gradu Otoku. Za pjevača Ivana, koji je u rujnu uplovio u bračne vode, bit će to prva nova godina koju će dočekati kao oženjen muškarac.

"Za sada je stvarno sve super, mi smo se dobro istrenirali prije braka, dugo smo u vezi bili, tako da sretni smo i dalje, i nadam se da će tako ostati'', kaže Ivan. 

Sigurni smo da nema bolje novogodišnje želje nego da Ivana u 2022. razveseli dječji plač.

"Kad god bude, kad god dragi Bog da, mi ćemo biti sretni, Ja vježbam, noćima ne spavam zbog svirki, tako da kad bebica dođe, ja ću dežurati po noći, spreman sam. Sve neprospavane noći imam sakupljene, tako da spremni smo.", priča. 

A čini se da bi se Sinovima u 2022. mogla ostvariti i želja koju su nam otkrili u posljednjem intervju za In Magazin - da snime duet s Lidijom Bačić.

"Ja sam prije snimanja intervjua dobio informaciju da je baš naš producent Ivica Sente bio u kontaktu s Lidijom, da je ona čula naš prošli intervju kad je Mario rekao da bi volio snimiti duet sa Lidijom, tako da uskoro možda neki novi duet Sinovi i Lidija ili Mario i Lidija. Projekt je pokrenut'', kažu. 

"Svim gledateljima In magazina želimo Čestit Božić i kako naša nova pjesma kaže: Sretan Nova godinaaaa!", poručili su za kraj. 

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Nekad i sad Pogledajte kako je Vanja Modrić izgledala dok je još bila Lukina djevojka, zajedno su od njegove 19. godine!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene