Galebi su najčešće dalmatinskih korijena, a glavna misija im je osvajanje - koja je najbolja taktika?


Uzavrele ljetne temperature kao stvorene su za ljubavne avanture, a to najbolje znaju oni - galebi. Iako nije obvezno, galebi su najčešće dalmatinskih korijena, a zajedničko im je to da ne susprežu ni pred čim kako bi zgodnim turisticama pokazali svu našu raskoš i potencijal. Domaće ljepotice razotkrivaju svoja iskustva s galebima i galebarenjem.

'Ja imam više avionskih romansi nego morskih. Više sam u avionu nego na plaži', priznaje Maja Šuput.

Pročitajte i koje to Hrvatice najviše podižu temperaturu na Instagramu.

Donosimo vam i fotografiju sa Severininog odmora.

'Iskreno da ti kažem, nisu baš jer sam uvijek kad sam išla na plažu išla na neka mjesta skroz udaljena gdje sam bila samo ja i dva doslovce galeba ili bi bila u nekom društvu gdje oni ne napadaju', kaže Ivana Paris Bubičić, Miss Universe Hrvatske.

Galebi govore ili barem nabadaju po nekoliko jezika, a dame najčešće pokušavaju očarati bajkama da su piloti ili mornari. Uleti su im jednako maštoviti.

'A upadi su uvijek oni najklasičniji klišeizirani, 'što dama radi sama' ili neki kompliment 'zgodna si'', otkriva Žanamari Perčić.

 

 

 

 

Galebi su često markantni alfa mužjaci opremljeni atraktivnom vanjštinom. No, čini se da su naše dame imune na njihov šarm.

'Kako bi reagirala da ti dođe jedan visoki markantni Dalmatinac i kaže 'Hej, ljepotice!'? A ništa, bi se lijepo nasmijala i pozdravila ga od srca, hahah!', otkrila je Angelica Zacchigna, Miss Hrvastke 2016.

Otkrivamo pred kojim bi kvalitetama i taktikama galebarenja popustili i najtvrđi orasi.

'Kad čovjek ima lijep način razgovora, ugodan, s kojim možeš sve, da je duhovit, to uvijek dobro pali', priznaje Maja Šuput.

 

 

Morning

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

A sa ženama nikad ne znaš. Neke vole da ih se obasipa komplimentima, a druge će se pak zainteresirati samo za muškarca koji ih 'ne šljivi ni dva posto'.

'Uvijek ti je zanimljiviji onaj koji te manje ferma. Njih 5 te gleda, šesti ne. 'Ma nemoj, tebi nisam dovoljno dobra, a tvojim frendovima jesam! I onda počneš malo', smatra Maja Šuput.

A što su još otkrile poznate dame pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.