Koncert u Čakovcu

Kako je izgledao na početku karijere - 50 godina je iza njega!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad je iza nekoga 50 godina karijere, zasigurno ima o čemu pričati.

Iako se na prvi pogled možda i ne čini tako, iza Kiće Slabinca je već pola stoljeća karijere. Tim povodom sinoć je u Čakovcu održao slavljenički koncert. No jučerašnji nastup samo je prvi u nizu kojima će obilježiti slavljeničku godinu.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Znate što mi je žao? Žao mi je kad kažem 50 godina, što je to tako brzo prošlo. Meni je drago kad meni danas priđe mladić i kaže: gospon Kićo, što vam je krasna ova nova pjesma Zbog jedne divne crne žene, ja kažem: sine, ja sam to još tvojoj baki pjevao na maturalnoj zabavi', rekao je Kićo.

VIDEO Fatalni padovi na pozornici koje morate vidjeti

Njegova obitelj željela je da postane glumac i operni pjevač. No u njegov se život ušuljao rock'n'roll. 1958. godine dobio je prvu gitaru, '59. zasvirao rock, a 60-te su svi njegovi bližnji žalili što ga je začarao Elvis Presley:

Ostatak je povijest - odjenuo je nošnju i započeo karijeru sa Slavonskim bećarima iz Osijeka. No miješanim repertoarom na svojim se nastupima i dalje je želio pokazati kako je u duši ostao roker. A uz rock u pravilu dolaze i kolone obožavateljica.

No imao je sreću svojevremeno puniti dvorane diljem Hrvatske i izvan nje. Danas je, pak, vrlo oštar prema svojim, u narodu omiljenim estradnim kolegama.


Zamjera kolegama koji njegov rad smatraju ''svaštarenjem'', jer ponosi se svime u čemu se okušao. Pjevač tvrdi kako su glasine o njegovim navodnim dugovima zbog kockanja namjerno plasirane:

A Kićin je život prije 6 godina obilježila i prometna nesreća u kojoj je život izgubio pješak koji mu je podletio pod automobil.

Prilog pogledajte u cijelosti u in Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene