Iscjeljivanje zvukom

Kako djeluje terapija zvukom? Provjerili smo iz prve ruke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mogu li vibracije zvuka utjecati na ljudsko zdravlje? Brojni zainteresirani polaznici radionica na kojima se iscjeljuje zvukom svakako vjeruju u to. Da biste vidjeli o čemu je točno riječ, istražili smo sve o zvukoterapiji.

Tretman zvukoterapije nije joj se činio ni najmanje čudan jer se o njemu dosta informirala. A uostalom prepustila se u ruke najveće domaće stručnjakinje za ovu metodu iscjeljivanja. Profesorica glazbene kulture, solo pjevanja i certificirana zvukoterapeutkinja nastoji upoznati javnost s iscjeliteljskom moći zvuka.

'Recimo da je to terapija koja se dobro kombinira s medicinskom terapijom.... taj postoperativni period uz nju je puno brži', naglašava zvukoterapeutkinja Ivana Novačić.

>> Na Visu se sluša reggae i istražuju vojni tuneli bivše JNA

Tijelo se i do 70% sastoji od vode, objašnjava, koja valove zvuka vodi duboko u tkivo, poravnava nesklad i potpuno opušta. Bolesnim osobama zvuk, tvrdi Ivana, olakšava bolove. Ona može pomoći i kod depresije, loše cirkulacije te lakših neuroza.

Vibracije zvuka obnavljaju prirodnu frekvenciju tijela i povećavaju našu moć samoicjeljenja, vraćajući nas u stanje ravnoteže. Kako izgleda terapija zvukom, pogledajte u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene