Opasna mala

OVE STVARI NIKADA JE NE PITAJTE ne odgovara za svoje postupke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Još se ne bi udala', pjeva Andrea Šušnjara, ali doista i tako misli, priznala je našoj ekipi na koncertu u Zagrebu.

Sama nije Andrea Šušnjara bila ni ovoga Uskrsa. Već tradicionalni blagdanski koncerti grupe Magazin u Zagrebu ni ovog puta nisu izostali.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

'Ne mogu zamislit da sam doma, ne znam šta bi radila doma, božić, uskrs rođendan, uvijek sam na gaži, to je blagoslov i prokeltstvo ovog posla, Kad normalan svijet radi ja odmaram, a kad se oni zabavljau i odmaraju, ja radim. To mi je postalo normalno', objasnila je Andrea.

A normalno je Andrei i davanje intervjua. A iako ih je dala bezbroj, često se ponaljaju neka pitanja koja čak i uvijek iznimno dragu Andreu živciraju. Prvo je pitanje kada će otići iz 'Magazina' u solo vode, a drugo, koja joj je od bivših pjevačica 'Magazina' najdraža.

U solo vode, dakle, još ne misli. I više je nego zadovoljna pjevanjem u grupi Magazin.

'Što idem starija, ja sam zadovoljna s ovim načinom rada grupe Magazin, nastupima u Hrvatskoj i nešto vanka, Trgovi za nove godine. Kad sam bila mlađa imala sam velike snove, onda sam htjela biti Witney Houston, Celine Dion, ali sam brzo shvatila da se to neće dogodit, i sad sam vrlo sretna ovdje. Nemam velikih snova i želja za stadionima', rekla je skromno Andrea.

Jednu veliku pozornicu je ipak osvojila. Riječ je o onoj Eurosonga, na kojoj je nastupila s Igorom Cukrovom, čime su postali posljednji naši predstavnici koji su ušli u finale. Zato je Andrea komentirala i ovogodišnju hrvatsku predstavnicu Ninu Kraljić, ali i famu koja se digla oko pjesme.

'Mislim da bi bilo poželjno da su je pisali naši skladatelji, bilo bi dobro, fala bogu mislim da je cura ludilo, da ima vrhunski glas, i ako nas netko može predstavi kako treba, to je ona. Želim joj svu sreću jer nije lako', rekla je Andrea.

A što je još otkrila simpatična pjevačica pogledajte u prilogu IN magazina.
 



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene