vatrena navijačica, ali ...

Kada ona gleda nogomet, naši gube - što će biti ovaj put!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je vatrena navijačica, čini se da ipak ne bi trebala gledati večerašnju tekmu.

Ususret večerašnjoj utakmici, u kojoj će hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu odmjeriti snage s Kamerunom, domaći poznati prognoziraju - pobjeda je naša.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić - 1 ''ali kako su sretni bili...'' Marijana Mikulić pohvalila se djelom svojih ruku u koje je uključila i djecu: ''Mrve na sve strane, kaos, boja koja curi posvuda...''

Optimistična je i Iva Balaban koja nam je otkrila da je, zahvaljujući suprugu Bošku Balabanu, bivšem reprezentativcu, danas vatrena navijačica. Bivša supruga nogometaša Darija Smoje, dizajnerica Kristina Bradač nam je povjerila kako joj je nogometa dosta za sljedeća tri života.

Poznata domaća trendseterica, bivša manekenka, a danas brižna majka, Iva Balaban vatrena je navijačica.

'Prije svega jer mi je muž bio vrlo uspješan sportaš i nogometaš. Nekako nam je to ostalo u krvi. Tako da smo danas vatreni navijači. Ne samo mi već i naša djeca', kaže Iva.

Vrijeme kada je hrvatsku reprezentaciju glasno bodrila s tribina, danas joj je ipak nezamisliv prizor.

'Ja sam to uvijek nekako gledala kroz muža. Pa mi je to bila nekako i emotivna priča s kojom se danas više ne bi znala nositi. Jer koliko god je nogomet sport nama je bio neki naš život', priznaje.

No čini se da je Iva jedna od rijetkih dama iz javnog života koje redovito prate akcije na zelenim travnjacima.

'Meni je dosta nogometa za tri života pošto sam bila u braku sa jednim profesionalnim nogometašem. Moram reć da imam malo overdose od nogometa', kaže Kristina Bradač.

Pogledajte kako slavni navijaju za naše Vatrene!

'Ja sam moram priznat grozna, tipično žensko po tom pitanju', kaže Marijana Mikulić.

'Nogomet je u mom životu potpuno sa strane. Zaista ne pratim, nisam neki navijač', slaže se Anita Dujić.

Glumac Andrej Dojkić potpuno je opijen nogometnom euforijom.

'Čak imam i zastavu iz 98. koju sam jedva pronašao jer je sve bilo prodano u gradu 98., i pronašli smo, ne znam, to je valjda Nada Dimić il DTR, cure su šivale i sašile su neku improviziranu zastavu i tu zastavu sam uvijek raširivao ali u zadnje vrijeme, donosno zadnja dva prvenstva nisam jer bi svaki put izgubili utakmicu, tako da je spremljena', priznaje.

Kad već ne gledaju nogomet, dame smo pitali gledaju li nogometaše! Ana Begić na vrh liste najzgodnijih stavlja vratara Stipu Pletikosu.

'Meni je on osobno najljepši naš nogometaš. A od stranih ne znam kog bi rekla, mislim vidim ih, zapamtim ih. Možda ovaj muž od Shakire...Picque...Jesam ga nabola? Jesam!', priznaje.

'Ja mogu reć koje znam...hahha. Srna mi je dobar igrač, Čorluka, Modrić...mislim ja ih gledam ko igrače, ne fizički. Pristojna cura', kaže Anita Dujić.

'Joj, ne bi previše komentirala da se ne bi njihove bolje polovice uvrijedile. Ima ih dosta zgodnih, ima svega', kaže Marijana Mikulić.


Mnogi će večeras pred malim ekranima bodriti naše vatrene. Među njima, naravno, i Iva Balaban.

'Moj muž je rekao, molim te ti nemoj gledat utakmicu jer kad ti gledaš mi gubimo. Tako da ja u ključnim momentima kad vidim da je tamo negdje kod 11, ja bježim u kuhinju, nešto kao sam gladna', kaže Iva Balaban.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene