Legenda rock scene

Ovaj koncert Jure Stublića možda je i posljednji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Pjevajmo do zore', 'Signali u noći', 'Sjećam se prvog poljupca', 'Ivana'...samo su neki od legendarnih hitova Jure Stublića koji će u petak, sa svojim Filmom, još jednom zagrijati zagrebačku publiku. U razgovoru za inMagazin legendarni roker nam je naglasio kako će mu možda baš ovaj koncert biti i posljednji.

Legendarni Jura Stublić i Film svoje vjerne obožavatelje odlučili su počastiti koncertom. Budući da se vrlo rijetko pojavljuju na sceni, ovoga petka, svi zajedno moći će uživati u hitovima poput 'Zamisli život u ritmu muzike za ples', 'Srce na cesti', 'Pjevajmo do zore', 'Sjećam se prvog poljupca', 'Ljubav je zakon', 'Bili cvitak'

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Iako je od njihovog posljednjeg albuma prošlo više od dva desetljeća, publika još uvijek rado uživa u njihovim hitovima. Jednako tražene i danas su Jurine pjesme nastale u vrijeme Domovinskog rata.

Spektakularna završnica: Belan, Stublić i Dvornik Tribute benda

'Mnogi mi se žale da ako ne odsviramo te pjesme, kao da im je nešto nedostajalo jer dok ih sviramo, dogodi se nekakva katarza', objašnjava legendarni pjevač.

Iako je njegova dosadašnja karijera ispunjena brojnim hitovima, Jura ne garantira da će uskoro izbaciti novu pjesmu. Isto tako, svim fanovima daje dobar razlog da dođu na koncert u petak. 'Samo mogu pozvati ljude jer možda kroz mjesec ili godinu ja više neću biti u stanju nastupati, možda meni pukne u glavu da više ne želim nastupati'.

Cijeli intervju s Jurom Stublićem pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene