Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iza Lokasa su dva braka, a mogao bi uskoro pipremati i treću svadbu. 22-godišnja Jelena Katarina Kapa kaže: To je to!


Manekenku Jelenu Katarinu Kapu presreli smo na snimanju modnog editorijala za nakit kako bismo je izrešetali pitanjima o vezi s 20 godina starijim producentom Joškom Lokasom.

Vezani članci Neobična prava imena slavnih - 13 Milu Vasića, Željka Houdea i Nicolasa Kima Copolu danas znamo po drugim imenima, evo zašto su ih mijenjali In Magazin: Tajna sretnih brakova - 9 Domaće zvijezde otkrile tajnu njihovog skladnog braka i bi li im partner oprostio prevaru: "Čestitao bi mi"

Tema o kojoj je pristala pričati samo za nas tresla je cijelu regiju. Riječ je o ljubavnoj vezi između nje i televizijskog producenta Joška Lokasa. Iako je generacijska razlika 20 godina, Jelena kaže - to je to.

'Nismo htjeli izlaziti po pitanju toga niti stvarati nekakvu priču i na dalje želimo zadržati koliko je god to moguće našu intimu. Trenutno živimo zajednički život na dvije lokacije u dvije države', rekla je lijepa Jelena. Otkrila je i da se Joško i ona uvježbavaju za brak! Za pet godina, dodala je, vidi se sa suprugom i dvoje djece! Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.