Nešto drugačije

Što Jole radi s ozbiljnijim damama? ''Ne treba uvijek biti bazen, koktel, mlada cura''

Jole (FOTO: PR) Jole (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: PR) - 1 Jole (Foto: John Pavlish) Jole (FOTO: PR) +0 Jole (FOTO: PR) Galerija

Jole je svojoj publici pripremio glazbeno iznenađenje. ''Partijana'' je naziv njegova novog singla, za koji je snimio i videospot. Tko gostuje u novoj pjesmi i zašto se ovog puta odlučio za glumice zrelije životne dobi, pjevač je otkrio našem novinaru Hrvoju Kroli.

''Partijana'' je naziv nove Joline pjesme koju potpisuje Pero Kozomara. Popularni pjevač vjeruje da će se uz njezine taktove partijati ovog ljeta.

U videospotu Jole se odlučio da uz zarazni ritam plešu nešto ozbiljnije dame, jedna od njih je profesorica na fakultetu.

"Ideja je bila da napravimo opet nešto malo drugačije, da nisu uvijek bazeni, kokteli, mlade cure. Amo naći neke starije cure ili gospođe da bude puno energije, puno zezancije. Tako smo došli do jednih profesionalnih amatera glumaca, odnosno glumica u ovom slučaju", otkriva Joško Čagalj Jole.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

Jole (Foto: John Pavlish) Jole (Foto: John Pavlish) Foto: John Pavlish

Na jesen Jole obilježava okruglih 20 godina karijere što će obilježiti velikim koncertom u Zagrebu.

"Velika je to brojka iako se to meni ne čini tako, meni se čini da je od "Duša o papira" prošlo jedno 7-8 godina a ne 20'', govori Jole.

Kada gleda unazad postoje stvari koje bi možda ipak promijenio.

''Puno sam vjerovao nekim ljudima, nekim polu prijateljima, ako ćemo sada pričati o nekoj životnoj filozofiji. Ali mislim da svatko mora proći tu neku školu", iskren je Jole.

Iako živi okružen ženama, suprugom Anom i trima kćerima tijekom nogometnog prvenstva ne vodi bitku oko tv upravljača. Naime cijela obitelj luda je za nogometom.

Jole (FOTO: PR) Jole (FOTO: PR)

Što je još Jole otkrio, pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene