Usklađen par

Što to veže Josipu Pavičić i Davora Bilmana? Otkrivamo njihovu zajedničku strast!

Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Davor plešu (Foto: Dnevnik.hr) Plesni pokreti (Foto: Dnevnik.hr) Dvojac se priprema za ples (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Pavičić Berardini za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Josipa pozira (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bilman (Foto: Dnevnik.hr) +0 Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Pavičić i Davor Bilman imaju zajedničku ljubav.

U senzualnom i zavodljivom ritmu kizombe Josipa Pavičić i Davor Bilman uživaju već mjesec dana. I već djeluju kao odlično usklađen plesni par.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Pa kakvi su ovo frajeri! Nikad glamurozniji Mešin, Frano, Bilman i Fabijan: Dodali su malo blještavila i dostojno se oprostili od Supertalenta!

''Kizomba je meni trenutno najdraži ples i jedan od najsenzualnijih koji barem ja poznajem'', govori Davor. 

Josipi se kizomba sviđa jer nema krutih pravila. 

''Ja pravila ne volim, a kizombu zapravo vrlo, vrlo brzo možeš početi plesati na plesnjacima, možeš izaći vani i stvarno plesati s osnovnim korakom. I nakon nekoliko satova spreman si za uživanje'', govori nam Josipa. 

Nastala je spajanjem brzog karipskog karnevalskog plesa zouka s ritmičnom angolskom sambom.

''Kizomba potječe iz Afrike, iz nekoliko zemalja takozvanog portugalskog govornog područja. Najčešće se spominje Angola, ali još ima zemalja koje su uključena', objasnio je Davor u razgovoru. 

Kizombu zbog bliskog kontakta u predjelu torza između partnera mnogi smatraju najintimnijim i najzavodljivijim plesom.

''Kizomba je zaista senzualna, često je ljudi svrstavaju u kategoriju seksualna iako je to društveni senzualan ples'', objašnjava Davor, a Josipa je dodala da je to jedan od onih plesova gdje je energija izuzetno važna i zaista možeš osjetiti energiju svog partnera. 

Josipa o kizombi, objašnjava, sluša već godinama. Ali vrijeme za učenje joj je, uz brojne obveze, teško bilo pronaći.

Trenutačno je kizomba pravi hit u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Njezinoj popularnosti pridonosi činjenica da su osnovni koraci lako pamtljivi.Za ovaj ples nije potrebno nikakvo predznanje. Osim u tome što ćete se razgibati i družiti, uz kizombu ćete uživati u istoimenoj glazbi koja se izvodi na portugalskom jeziku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +5 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene