"Ženim sina?"

Tako dobar, a još uvijek slobodan... Zgodni Josip traži idealnu ženu

Josip Kotlar (Foto: PR) Josip Kotlar (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Suzana Kotlar (Foto: PR) +0 Josip Kotlar (Foto: PR) Galerija

Mama zna što je najbolje za njenog sina. Stoga će gospođa Suzana za svog prvorođenca pokušati pronaći idealnu ženu. Josip Kotlar jedan je od kandidata showa "Ženim sina".

Mame znaju što je najbolje za njihove sinove. Mladić kojeg ćemo vam predstaviti u svoju je majku uključio u potragu za svojom boljom polovicom. Potraga za onom pravom odvijat će se u jednom od najpopularnijih showova "Ženim sina?", čije prikazivanje uskoro počinje na Novoj TV. Show se prikazuje u više od 16 zemalja svijeta. A za sudjelovanje se možete prijaviti i vi!

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Josip Kotlar dolazi iz Zadra, još uvijek studira i bavi se borilačkim sportovima i gimnastikom. U slobodno vrijeme je i maneken. Njegova majka Suzana želi odvažnu, hrabru i karakternu snahu! "Majki sam dovodio skoro svaku curu, ona je to morala proći kao neki mali test. A moja mama je dosta otvorena pa nije imala problema s tim. S vremenom je to postalo i kad je nova", priča Josip. Mama Suzana kaže da se jedino imala problema snaći sa imenima djevojaka. Što su još otkrili simpatični sin i majka, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

A ako ste spremne za nezaboravnu avanturu te rađanje ljubavi, uz mnogo smijeha i zabave, prijevaite se na broj 060 801 802 ili na zenimsina@novatv.hr.

Josip i Suzana Kotlar (Foto: PR) Josip i Suzana Kotlar (Foto: PR) Foto: PR
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene