Druga sezona popularnog showa ''Ženim sina?'' večeras u 22:15 stiže na male ekrane. Četvorica zanimljivih kandidata i njihovi još zanimljiviji roditelji spremni su za nove avanture. Među njima se našao i jedan model, zadarski šarmer Josip Kotlar.

Galerija


On je sportaš, model, student i novi kandidat druge sezone showa ''Ženim sina?''. 

Vezani članci Ženim sina (Foto: Nova TV) Velika završnica showa ''Ženim sina?'' donijela je konačne odgovore, ali i neočekivane obrate Natali Lauc (Foto: Nova TV) Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

''Moje ime je Josip Kotlar, dolazim iz Zadra, prijatelji me zovu Bepy, inače studiram u Zagrebu kineziologiju'', predstavio se. 

Najstariji je od troje djece, a njegova majka kaže da ga oduvijek privlače novi izazovi.

Jedan je od tih novih izazova i pronalazak one prave, i to pred kamerama. U ovom showu upravo će mu mama Suzana biti najveća potpora i savjetnica.

Josip će imati priliku upoznati po osam djevojaka s kojima će idućih tjedana graditi odnos, upoznavati se, zabavljati – sve do trenutka kada ostaje samo jedno pitanje – staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.

''Prvo ih moram vidjeti, pa ću onda selektirati. Na prvu. A moraju biti iskrene i ono što smo rekli zadnji put, iskrene, odlučne i važne. Priželjkujem hrabrost, spontanost, vedrinu'', zaključio je. 

"Moraju biti hrabre, hrabre jer su ušle u sve ovo, za početak je već korak naprijed ući u sam show, ali recimo da priželjkujem hrabrost, spontanost, vedrinu'', otkrio je. 

Zanimalo nas je i kakav je Josip sin?

''Savršen'', nije dugo razmišljala njegova majka. 

Što ovaj zadarski šarmer nudi svojim odabranicama?

Iz tjedna u tjedan pred njim će biti uzbudljive i zabavne situacije, ali i teški izbori.

Prva sezona showa završila je s dva prstena na ruci i dva prekrasna prijateljstva. Što sve čeka kandidate u novoj sezoni, ne propustite pratiti u drugoj sezoni showa ''Ženim sina?'' večeras poslije serije ''Na granici'' na Novoj TV.

Nek party počne. 

Sve o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE, a propuštenu emisiju besplatno možete pogledati na novatv.hr.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.