Zanimljive reakcije

UFC ZVIJEZDA 'Mrtav pijan pojeo bih burek'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amerikanac Josh Barnett zvijezda je borilačkog sporta. Ovih dana po prvi je posjetio Zagreb i kušao naša najpopularnija jela te otkrio što misli o Mirku Filipoviću.

Jedna od najvećih zvijezda borilačkog sporta, Amerikanac Josh Barnett, ovih je dana prvi put posjetio Zagreb. Ekskluzivno pred kamerom IN Magazina kušao je popularna domaća jela. Tri puta se u karijeru borio s našim Mirkom Filipovićem. Otkrio je što misli o Cro Copu te što ga je najviše iznenadilo u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

'Mirko Cro Cop je, ja vam kažem, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena. Apsolutno. Iako ti mečevi nisu završavali kako sam htio, da imam mogućnost vratiti vrijeme i promijeniti nešto, ne bih. Sve te stepenice su me dovele do ovdje i drago mi je kako su se stvari razvile.' Što je Barnett rekao o Mirkovoj osobnosti, te koja je sve domaća jela kušao, pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene