Uskoro...

Još nije prikazana ni prva epizoda, a 'Zora dubrovačka' već izaziva veliku pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Zora dubrovačka' je nova serija koja će se od jeseni prikazivati na Novoj TV. Serija se snima na prekrasnim lokacijama u Dubrovniku, a na setu smo bili i mi. Zanimalo nas je kakva atmosfera vlada na snimanju i jesu li već sklopljena neka nova prijateljstva.

Iako još nije prikazana ni njena  prva epizoda,  serija Zora Dubrovačka već izaziva veliku pažnju javnosti, a snimanje u Dubrovniku atraktivno je i turistima pa se upute za ponašanje na setu ponekad moraju  izgovarati i na stranim  jezicima.

Pogledaj i ovo showbuzz Pregled tjedna Novi zapleti u Zori dubrovačkoj

A kakva je atmosfera na snimanju?

'Malo je ludo, al to mi se sviđa', kaže Ivana Horvat. Dragan Despot posebno je oduševljen svojim mlađim kolegama: 'Zapravo sam oduševljen svim mladim ljudima koji rade na ovoj seriji. Ne mogu nikoga i ne želim nikoga specijalno izdvajat normalno da imam najviše odnosa sa Borisom Lerom jer mi igra sina, ali ovaj svi su mi super.

>> Ljepotica koju slava tek čeka!

A cijela ekipa druži se i van seta. 'Kad završimo sa snimanjem nemoguće je da odmah svi se prebacimo u krevet jer je takav posao. Negdje se moraš ispraznit. Moraš se riješit tih rečenica, tih emocija, tih nekih likova koji su ti u glavi i onda su nam tu druženja zapravo i nekakva vrsta otpuštanja tog stresa i napora i ubrzava nam proces regeneracije', kaže Jelena Perčin.

Cijeli prilog sa seta pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene