'Tvoje lice zvuči poznato'

Jole o Mineinoj transformaciji: 'Ovo nije moguće'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada Jole radi tulume u Kanadi, onda dvorane postaju pretijesne. Otkrio nam je i što misli o Mineinoj transformaciji u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'...

 

Sve nastupe iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato' možete pogledati na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Dva nezaboravna koncerta najava su njegove velike američko-kanadske turneje sljedeće godine. Tjedan dana u obećanoj zemlji, koju je posjetio po četvrti put, Jole kaže da mu je bilo premalo.

Tvoje lice zvuči poznato: Minea će promijeniti spol i boju kože, Jasna postaje Gobac, a Baby Dooks Psy

'Došla je ekipa i iz Kanade, iz Amerike, iz Chicaga, iz New Yorka i tako, odlično je bilo. Većinom su bili mladi, bilo je i ozbiljnije ekipe i svi su se lipo zabavili. Ja sam se oduševio, znaju sve pjesme, baš smo napravili onako jedan spontan tulum', kaže popularni pjevač.

A Mineina savrscaron;na transformacija u njega u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' ostavila ga je, priznaje, bez daha. 'Kad sam vidio clip, kad su mi pokazali, prva reakcija je bila, ovo nije moguće. Obrve, smile, sve je nekako donijela i volim da imamo jednu lipu, zabavnu, otkačenu emisiju', kaže Jole.

Odmah nakon povratka iz Kanade Jole je počeo snimati novu pjesmu iz radionice bračnog para Huljić, za koju je uvjeren da će biti hit.

A Jolina ljubavna priča s 10 godina mlađom suprugom Anom, s kojom je u braku 8 godina, jedna je od najstabilnijih na domaćoj estradnoj sceni, a peteročlana obitelj Čagalj ne bi se žalila da postane i bogatija za još jednog člana. Poglqdjate cqjeli intervju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene