Glumice u glazbenim videspotovima nisu novost. Mnoga od naših najpoznatijih glumačkih imena angažirali su poznati pjevači i pjevačice da u spotu prenesu emociju pjesme. Tako je Nataša Janjić glumila u onom Parnog Valjka, Zrinka Cvitešić kod Ede Majke, dok se Ana Gruica pojavila u Jolinu spotu.

Galerija Nataša Janjić Zrinka Cvitešić Judita Franković +7 Ana Gruica Uglešić

Samo 17 godina imala je glumica Nataša Janjić kad se pojavila u videospotu za pjesmu "Zastave" grupe Parni valjak.

Vezani članci In Magazin: Kume i kumovi poznatih - 16 Tko je kome kum na našoj estradi? Grašo i Rađa su dvostruki kumovi, a Mlikota je kumovao Navojcu Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić u društvu svjetske glumačke elite na jahti Woodyja Harrelsona, svoj važan dan nije mogla bolje obilježiti!

10 godina starija bila je Zrinka Cvitešić kad se pojavila u spotu Ede Majke za pjesmu "Bomba".

Nekoliko godina kasnije naša proslavljena glumica glumila je i u spotu grupe Gracija.

I to je bilo dovoljno da Matija Vuica poželi da joj društvo u spotu pravi upravo Zrinka. Prijateljstvo s Ivanom Dečakom dovelo je Helenu Minić do glavne uloge u novom spotu grupe Vatra.

''Ja sam rekla da bi bilo dobro da me svako malo pozovu kao neko ne zaštitno lice, nego maskotu'', šali se Helena. 

Tremu pred ovaj glumački angažman nije imala Helena, već njezin partner iz spota.

''Imamo grupu na Viberu, pisao sam joj da imam ogromnu tremu, da ne mogu spavati. Naravno da ga je bila trema jer sad nešto moram u nekim glumačkim sekvencama odlaziti'', objasnio je svoj strah. 

Ženu iz snova Mate Bulića glumila je Marijana Mikulić u spotu za njegovu pjesmu "I ja sam čovjek".

''Nismo dosad ništa surađivali, imamo neke zajedničke prijatelje, ali smo se tek sad upoznali'', kažu. 

"Donnu" u videospotu za istoimenu pjesmu grupe Psihomodo pop glumila je Judita Franković.

A glavna uloga u videospotu za novu pjesmu Marka Kutlića pripala je mladoj glumici Ariji Rizvić.

''Ja sam dobila pjesmu pa sam ju poslušala, bilo je bitno dočarati atmosferu pjesme i zapravo tu nekakvu ljubavnu priču, on čezne za mnom'', objasnila je Arija. 

Svoje plesno umijeće pokazala je i Ana Gruica u spotu za Jolinu pjesmu "Bailando solo", koji je snimljen 2013. godine.

Pjesma je naravno na prvom mjestu, a odmah iza nje videospot, stoga ne čudi da su uloge u brojnim spotovima dobivale upravo ove profesionalke.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća La Toya Jackson - 1 La Toya Jackson - 7 La Toya Jackson - 9 +20 La Toya Jackson - 2

Ova ljepotica nekad je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki, a prije 10 godina se skroz povukla iz javnosti Petra Maroja Petra Maroja Petra Maroja +5 Petra Maroja

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju