Sama no sretna

Jelena seli iz metropole - 'Petar mi je vratio vjeru u ljubav'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da život piše najuzbudljivije scenarije, najbolji je dokaz glumica Jelena Perčin. Ona se naime preselila u grad na Dravi zbog stalnog angažmana u osiječkom HNK.

Jelena Perčin kaže kako joj je do sada odgovarala pozicija slobodnog umjetnika, no otkako je postala majka, počela je težiti za sigurnošću i mirom.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

'Prirodno mi je došlo da želim neki normalniji tempo i zaželila sam se kazališta' priča glumica koja se prije 15 godina iz Dubrovnika se preselila u Zagreb. Ta joj je selidba teže pala, nego ova. Osijek joj se na prvu svidio jer voli manje sredine jer iz takve i dolazi.

'Meni je super kad izađem u šetnju uz Dravu u šest popodne i ako nema nigdje nikoga, meni je to, nekako romantično, ljudi su jako ugodni, jako su me toplo primili' kaže Jelena.

>> Jelena Perčin strastveno se ljubi s kolegom!

Posljednja tri tjedna, Jelena živi u jednom osječkom hotelu nadomak kazališta. U iznajmljeni stan preselit će kada ga uredi. A tad i kćerkica Lota konačno dolazi k njoj. Za sad vikendima juri u Zagreb. Da se Lota za stalno preseli s njom u Osijek, priča, vrlo je lako dogovorila i s bivšim suprugom, ugostiteljem Kristijanom Babićem. Oboje su procijenili kako je to dobro za nju i za Lotu. S Kristijanom njeguje dobre odnose.

'Petar mi je vratio vjeru u ljubav'

Iako je nakon razvoda željela biti sama, inžinjer Petar, vratio joj je vjeru u ljubav.

'Onda sam se eto zaljubila potpuno neplanirano i jako' kaže glumica. No, zbog posla Petar se odselio u Rusiju. Njihovu prekidu nije kumovalo ništa osim daljine i činjenice da je Jelena majka koja Loti nikako nije željela priuštiti još jednu veliku promjenu u životu.

Više pogledajte u In magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene