Jelena je pjevala na playback, baš kao i svi ostali koji su nastupali, ali je ona prilikom plesne točke zaboravila otvarati usta!


Tijekom ovog vikenda u Vodicama je održan CMC festival, a na njemu su nastupile brojne domaće zvijezde. Jedna od njih bila je i Jelena Rozga koja je oduzimala dah dok je izvodila svoju plesnu točku prepunu akrobacija i plesnih koraka. No, publika joj je zamjerila jednu stvar - Jelena je pjevala na playback i prilikom plesne točke zaboravila je otvarati usta tako da su svi shvatili da pjeva na matricu.

>> Jelena Rozga pokazala akrobacije na kojima bi joj zavidjele i svjetske zvijezde!

Vezani članci Kanaderi uzimaju vodu VIDEO Kanaderi među kupačima: "Bila su četiri, jedan iza drugoga" Jelena Rozga Jelena Rozga i nakon 12 godina teško zadržava emocije zbog jednog događaja: "Kad god se spomene taj datum, meni krenu suze"

U intervjuu za inMagazin, Jelena je priznala kako joj je žao što se to dogodilo te objasnila: 'Zaboravila sam na sve, tako mi je bilo lipo, što je najgore, zaboravila sam otvarati usta, pjevati. Žao mi je. Imam jedan mali problemčić, nisam navikla pjevati na playback, zaboravila sam jedan dio pjesme, a što ćeš, dešava se. Na festivalu će biti teže jer je sve uživo, neću moći zaboraviti pjevati. Jako se radujem, a u drugu ruku se bojim jer želim da to bude show koji će se dugo pamtiti'.

Tko je još bio na CMC festivalu te što su druge zvijezde otkrile pred kamerama inMagazina, pogledajte u video prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju