Rozga o Huljiću

'Više se ne bojim, rodila sam se da mi bude lipo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno za In Magazin Jelena Rozga je progovorila o svom odnosu s Ivanom Huljićem. Fotografije, objavljene u jednom hrvatskom tjedniku, implicirale su kako su splitska pjevačica i mladi glazbenik u ljubavnoj vezi.

Nekoliko dana nakon objave spornih fotografija, Jelena Rozga je željela istupati u javnost, što je vjerojatno dodatno rasplamsalo medijska nagađanja. Poznata Splićanka se na silentio stampa odlučila jer joj je, kaže, dosadilo govoriti o nečem što je više puta javno demantirala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marino Jakobić ''rekli su da sam...'' Splitski pjevač otkrio najgori trač koji je čuo o sebi: ''To su napisali u komentarima da su čuli, ljudi svašta pišu, svašta kažu''

Samo za inMagazin pjevačica je objasnila što se zapravo događalo sporne večeri kad su nastale fotografije na kojima je s Ivanom Huljićem. 'Išli smo u kino bilo nas je negdje osam, devet, bila je s nama i moga kolegica pjevacica Magazina Andrea Šušnjara', priča Rozga.

>> Jelena Rozga EKSKLUZIVNO o odnosu s Ivanom Huljićem

Jeleni je dodatno zasmetalo to što su mediji objavili kako je dio te iste večeri s mladim Huljićem provela u njezinu zagrebačkom stanu. Šaleći se, iako joj, kaže, nije do smijeha, komentirala je kako će joj zbog objavljenih članaka na vrata zakucati porezni inspektori.

I nakon 20 godina provedenih na estradi, Jelena se nije priviknula na činjenicu kako je zbog posla kojim se bavi njezin privatni život stalno pod povećalom. Uživa u poslu koji radi, posebice kontaktu s publikom. I nakon 20 godina provedenih pod svjetlima pozornice, veseli se svakoj novoj pjesmi i koncertu. Ipak, poput većine svojih kolega, smatra da ima pravo na svoju intimu. Život želi živjeti punim plućima.

'Odlučila sam nćcu se bojat, izlazit ću s kim god poželim jer nema smisla, onda ovo nije život, ovo je mučenje a ja sam se rodila da mi bude lipo. Mislim da ja imam pravo imat prijatelje i da mogu pit kavu s kim god ja poželim, a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj navodnoj ljubavi', ističe Rozga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene