Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jelena Rozga priprema novo iznenađenje za sve svoje obožavatelje


Obožavatelji Jelene Rozge mogu odahnuti. Točno pola godine od pjesme Tsunami, objavit će novi singl i videospot ''Kraljica''.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca" Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga u ''elementu'', fanovi joj poručili: ''Najjača si kad se u privatno vrijeme razvališ sama na svoje pjesme!''

'Pjesma govori o ženi koja je jaka, koja zna što hoće i ne da svom muškarcu da je vuče za nos. Ustvari pjesma ima i fenomenalnu poruku. Dragi muškarci, budite dobri i nježni prema nama jer ćete inače ostat bez svoje kraljice', kaže Jelena.

Rozga nam je otkrila tajnu - ipak nije potpuno prirodna

Što ljudi govore kada je njezin privatni život na tapeti, Jelenu ne brine previše. Ono čemu se veseli je trenutak kada će postati majka. Priželjkuje kćerkicu.

'Za nju sve na ovome svitu, mislim da ću tad bit najsretnija, kad budem imala svoju malu curicu, sa plavim okicama nadam se, to će bit ljubav mog života.', otkriva.

Dok se to ne dogodi, majčinske osjećaje uvježbava na kćerima svojih prijateljica, a o udaji ne razmišlja.

'Mislim da se neću udavat, ali voljela bi bit zaručena. Pa ne znam, ne žuri mi se. Dijete da ali nekako brak, ja mislim da muškarac i žena mogu apsolutno super funkcionirat i bez papira.
',kaže Jele.

Vjenčanje i majčinstvo, čini se, još će joj neko vrijeme ostati samo apstraktni pojmovi. Jele se baca u nove radne pobjede. Ljetni tempo neće joj ostaviti previše vremena za odmor i razbibrigu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook