Eskluzivno

Jelena odgovorila na tračeve o povećanju grudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova pjesma Jelene Rozge zove se Mentol, a uskoro počinje snimati i spot. No puno pažnje popularna Splićanka privlači i svojim izgledom.

Pjevačica Jelena Rozga pred kamerama inMagazina otvoreno je progovrila o tračevima o povećanju grudi. Tvrdi kako ih nije povećala ali da nije isključeno da za jedno 10 – 15 godina neće staviti malo botoksa.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

'Nisam povećala grudi, sve je moje još uvijek', smije se Jelena.

Odvažna Jelena ovoga puta pokazala - grudnjak!

Splićanka ovih dana snima novu pjesmu Mentol, a sljedeći tjedan snimit će i spot. 'Treba se mijenjat, mislim kad si uvijek isti, onda dosadiš publici. Mislim da smo uspjeli s nekim novim zvukom, ubacili smo tu i gitare, ali pjesma je brza i mislim da će se jako, jako svidjeti svim dragim ljudima, fanovima, a možda i onima koji nikada nisu slušali ono što sam ja dosad radila', kaže pjevačica.

Kada je riječ o njenom dečku čije ime još drži u tajnosti, Jelena kaže kako ponekad zna biti ljubomoran: 'Zna mi reći ma super je ta haljina koju si imala, ali bilo bi mi puno draže da to nisi ti u njoj ha ha. Mislim, to je super, da je neka druga obukla bila bi mi čak i draža, ali on to sve nekako simpatično kaže, znam što misli, ali mu je isto tako drago i raduje se svakom mom uspjehu.'

Jelena nije pričala samo o poslu, već i o privatnom životu. Prije 7 mjeseci dobila je nećaka Nou pa koristi svaki trenutak da ga provede s njim i njegovom starijom sestrom Leom.

Cijeli intervju s Jelenom Rozgom možete pogledati u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene