Mala tajna otkrivena

Ne voli bradate muškarce - 'Kako ću se onda ljubiti s njim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pripijenom haljinicom i nizom hitova Jelena Rozga hipnotizirala je svoju zagrebačku publiku.

'Ja imam stvarno genijalnu publiku, gdje god dođem moje se pjeme pjevaju od početka do kraja i to je nešto najlipše na svitu', rekla je pjevačica Jelena Rozga i dodala: 'Ponekad se osjećam kao Mišo Kovač. 'Bižuteriju uopće više ne moram pjevati, samo raširim ruke. Isto je i s 'Nirvanom', 'Dobitnom kombinacijom'...'

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Unaprijed rasprodan koncert zbog velikog interesa trebao se dan kasnije reprizirati, no to nije bilo moguće zbog njezinih unaprijed dogovorenih obveza. Uzbuđenje raste jer će Jelena uskoro izbaciti i novi singl, kako otkrivamo, nježnu baladu, autora Pere Kozomare.

Tsunami pogodio metropolu - pogledajte kako je Jelena Rozga oduševila prepuni Green Gold Club!

Pri odabiru novih pjesama Jelena je vrlo izbirljiva. Nije se jednom dogodilo da je odbila neki tekst ili melodiju. Ono što se ne mijenja jest Jelenina zanosna figura koju voli istaknuti. Ne osvrće se na optužbe nekih kolegica da pjevačice danas pokazuju previše gole kože.

Identitet muškarca koji je osvojio Rozgino srce još će neko vrijeme ostati tajan, no evo opisa kako on izgleda.

'Ja ti volim visoke muškarce, volim da je opasno zgodan, da pazi na svoje tijelo, voljela bih da ima plave oči. Moraš mislit na sutra, dijete, geni, sve to moraš pratiti. Ali ja se ne bih bunila kad bi dite ličilo na mater svoju', smije se pjevačica.

Danas sve popularniji urbani drvosječe, tzv. lumberseksualci, bradati muškarci, Jelenu ni najmanje ne privlače.

'Ajme, ne volim, ne volim. Znaš zašto, kako ću se onda ljubiti s njim!? Imam strašno osjetljivu kožu. Kad bi se samo taknuli, ja bih cila bila crvena! Ne, nikako! Uvijek fino friško obrijan, namazan nekom finom kremicom, da je fina kožica', rekla nam je Rozga.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene