Sretna i ispunjena

Jelena prvi put progovorila o majčinstvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U životu pjevačice Jelene Radan kao da je sve sjelo na svoje mjesto. Cijenjena kantautorica zrači zadovoljstvom nakon što je u četrdesetima prvi put postala majka i sreću pronašla s petnaest godina mlađim partnerom Borisom.

Malo koja domaća zvijezda je po pitanju privatnog života samozatajna poput Jelene Radan. Za vrijeme trudnoće o privatnom životu uopće nije željela pričati. No sada kada je strepnjama došao kraj, a malena Maša uveseljava svaki dan cijenjene kantautorice po prvi put otvoreno je progovorila o majčinstvu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezde pod zvijezdama Dugo je nije bilo: Majčinstvo joj pristaje, Jelena blista!

Pjevačica je sreću pronašla s umjetnikom Borisom Sekulićem. Mnoge žene zasigurno će joj pozavidjeti na činjenici što je njezin odabranik i otac malene Maše od nje mlađi čak petnaest godina.

Dugo je nije bilo: Majčinstvo joj pristaje, Jelena blista!

Jelena Radan dubrovačkoj publici predstavila se u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama. Ambijent "sanjarskih", svijećama obasjanih vrtova prekrasne vile uz more bio je idealna pozornica za fado koncert.

Jelena već prikuplja materijale za novi album, a ovo će ljeto održati i desetak koncerata. Ostatak vremena provesti će uživajući uz dvije najvažnije osobe u njezinu životu, partneru Borisu i njihovoj mezimici Maši.

Što je sve Jelena otkrila ekipi inMagazina pogledajte u prilogu.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene