Neka je

NAKON 5 GODINA Vratila se splitska manekenka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Bosančić nakon pet godina, imala je golemu tremu.

Jedna od najomiljenijih hrvatskih dizajnerica Monika Sablić održala je drugu veliku samostalnu reviju u gradu podno Marjana. Poznata dizajnerica time je obilježila i peti rođendan svojeg brenda. Na slavlju su joj se pridružila brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Josip Ivančić i Zlatko Dalić Skoro i zaplakao! Josip Ivančić pjevao na važnoj obljetnici, nakon nastupa prvi mu je čestitao Zlatko Dalić: "To se ne zaboravlja"

Uz splitsko-talijansku bajku Monika Sablić uspjela je na jednom mjestu okupiti više stotina ljudi. Druga velika samostalna revija nakon nekoliko mjeseci pripreme i nespavanja napokon je predstavljena pod vedrim nebom splitskog kluba. 'Uhhh gotovo je i po ovacijama i ovom pljesku publike nadam se da je bila dobra kolekcija. Svim ovim ljudima ovdje ne znam kako da se zahvalim, sada ću ići od stola do stola - stvarno srce mi je puno. Hvala svima', kazala je Monika.

Dvije manekenke koje su ostavile sve bez daha su Ana Kurobaša ,djevojka nogometaša Duje Čopa ali i Jelena Bosančić Ivančić koja se nakon 5 godina pauziranja ponovno vratila na modnu pistu, a sve zbog splitske dizajnerice. 'Ja i Monika samo prijateljice, ona mi šiva neke kombinacije ovako privatno i lipo se osjećam u njenim kombinacijama. Nisam nosila reviju 5 godina, bilo mi je kao prvi put kad sam imala 16 godina. Pomela me trema – ubila', priznala je Jelena koja je danas supruga pjevača Josipa Ivančića.

Cijelu priču pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene