Jeffrey Tambor (FOTO: Getty)
Jeffrey Tambor (FOTO: Getty)

Slavni glumac dotakao se i politike i otkrio kome će ići njegov glas na predstojećim izborima.


U životu itekako vrijedi ona izreka strpljen-spašen.

Trebalo je proći sedamdeset godina kako bi talentirani glumac Jeffrey Tambor dobio ulogu u hit seriji 'Transparent'. Sve što je trebao učiniti jest postati žena.

Jeffrey glumi profesora i oca s troje djece koji se oduvijek osjećao kao žena zarobljen u tijelu muškarca.

"Jill Soloway mi je dala ulogu života. A i odgovornost života. U Francuskoj mi ljudi prilaze i govore o svojim problemima, ne samo transrodnim problemima nego i o osobnim stvarima. Jako je lijepo", govori slavni glumac.

Jeffrey Tambor (FOTO: Getty)

Jeffrey je otkrio i da mu je jednom prilikom prišao nepoznati muškarac, primio ga za ruku i rekao "hvala vam što ste me upoznali s tom temom".

"To vam je revolucija!", zaključio je glumac koji je zahvaljujući ulozi osvojio Zlatni globus te čak dva Emmyja.

Našoj Ivani Nanut Jeffrey je otkrio i da je počeo ćelaviti već sa 16 godina. "Moj otac je plakao, mislio je da je on kriv. Ali dogodilo se, nije on bio kriv. To je genetika", govori glumac.

Jeffrey se dotakao i politike i otkrio kako ne podupire Trumpa baš kao i brojni njegovi kolege. "Donald Trump neće biti predsjednik. To se neće dogoditi. Živjet ću u vrijeme predsjednice i ne mogu biti sretniji zbog toga", otkrio je za kraj Jeffrey.

Što je još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.