Nikad sretnija

Jedna od najseksi Hrvatica rekla 'DA': Minovski ju je zaprosio na Santoriniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deveto izdanje revije 'Riječke stepenice' ljubiteljice mode nije ostavilo ravnodušnima, a neke od manekenki imala je i više razloga za slavlje.

Revija ekskluzivnih haljina i muških odijela projekt je bivše Miss Universe Ivane Delač Đolo, kojoj je titula najljepše Hrvatice otvorila mnoga vrata. Reviju je nosila i jedna od najseksi Hrvatica Nikolina Miletić.

Pogledaj i ovo Andrea Erjavec - 1 Evo kako to sve izgleda! Dnevnik jedne Miss: Lijepa Andrea javlja se iz El Salvadora gdje je počeo 72. Miss Universe!

Ovih se dana s romantičnog putovanja na grčki Santorini vratila sretnija nego ikad. Njezin ju je dugogodišnji dečko Vladimir Minovski, sin poznatog vlasnika taxi prijevoznika, zaprosio - a ona je rekla DA.

Najljepša Hrvatica šuti kao zalivena: 'Mislim da je privatni život uvijek bolje držati za sebe'

'Moram priznati da je taj trenutak bio jako bajkovit i svi trenutci koji su uslijediili, bilo je jako romantično, rekla bih savršeno, zalazak sunca, intimno, sami nas dvoje, nisam očekivala', rekla je manekenka pred našim kamerama inMagazina.

 

A photo posted by Nikolina Miletic (@nikolina.miletic) on

Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura nedavno je predala krunu svojoj nasljednici i upozorila je da uz brojne pozitivne strane, svjetski izbori ljepote donose i one negativne. Da ljepota i pamet itekako idu zajedno, potvrđuje Miss Hrvatske Lana Gržetić. Na drugoj je godini Fakulteta primijenjenih umjetnosti u Rijeci, no lijepoj kiparici to nije dovoljno akademskog obrazovanja pa planira upisati još jedan fakultet.

Kako je bilo u Rijeci, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene