Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teen ikona 90-ih Jason Priestley Ivani Nanut otkrio je zanimljive pikanterije iz doba svoje najveće slave.


Bile su to bezbrižne 90te! Ekipa serijala Beverly Hills 90210, na čelu s tadašnjom teenagerskom ikonom Jasonom Priestleyem, poznatijim kao Brandon Walsh, tada je bila na vrhuncu svjetske slave! I danas, 26 godina kasnije, Jason ne može pobjeći od uloge Brandona koja ga je očito obilježila za cijeli život.
Iako je izvana sve izgledalo idilično kultna serija zbog malog proračuna snimala se, vjerovali ili ne, u skladištu sa štakorima.

Vezani članci Miro Čabraja s ljubimcem svinjom Upoznajte najpoznatiju hrvatsku svinju: Ima svoj stan, posjećuje restorane i vozi se tramvajem! Slika nije dostupna SASVIM ISKRENO ''Ispod toga je bila povezana ljepljivom vrpcom i žicom''

'Naša je serija zbilja bila geto. Bila je... Bila je sjajna na površini... A ispod toga bila je povezana
ljepljivom vrpcom i žicom. Svi su mislili da je bilo glamurozno, ali nije bilo. Nimalo glamurozno', priznao je slavni glumac kojem je odlazak iz serije, kako kaže, ostavio gorak okus u ustima.

'Taj dan kad sam otišao, da. Nije bilo zabave. Nije bilo ničega za mene. Izlaz je bio vrlo antiklimaktičan za mene. No to je u redu, bilo je kako je bilo', smatra Jason koji se povukao na vrhuncu slave.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.