Upoznajte je

Bivša balerina je prva trenerica u povijesti Hajduka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jasminka Blažević je u najvažniju sporednu stvar na svijetu zaljubljena još od malih nogu. Ona je prva trenerica u povijesti Bijelih.

Jasminka Blažević je bivša balerina splitskog HNK, koja se zbog ozljede prebacila na fitness i aerobik, djecu iz Hajdukove omladinske škole uči nogometnom aerobiku.

Pogledaj i ovo Iris Rajčić - 6 Slatko! Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka!

Kad je Jasminka prvog radnog dana došla na posao u Hajduk, portir je nije pustio na stadion!

'Kad sam ja rekla da imam trening, to je bio onako momentalno šok, nisu mi vjerovali. Kažu mi stani, stani, vrati se, amo mi provjerit je li to zaista istina da jedna žena ulazi unutra i da ima trening sa nogometašima. I onda sam naravno čovjeku, sada je to moj veliki prijatelj, objasnila o čemu se radi, ali su oni zvali gore Upravu i provjerili tu informaciju', priča prof. Jasminka Blažević, trenerica nogometnog aerobika.

>> Modrićev sin ide tatinim stopama

Prvi trening na Poljudu vjerojatno će pamtiti cijeli život. Unatoč bogatom sportskom iskustvu imala je tremu kao nikada. Jasminka je inače bivša balerina splitskog HNK koja se zbog ozljede prebacila na fitness i aerobik te postala dvostruka državna prvakinja.

Znanstveno je dokazano da djeca brže usvajaju gradivo uz glazbu, pogotovo onu s puno ritma. 'Nije slučajno da Brazilci i Argentinci driblaju bolje od ostalih. To je zbog boljeg osjećaja za ritam, za ples. Zar Messijev dribling ne izgleda poput plesa, zaključila je simpatična trenerica. Tko zna, možda se baš među ovim klincima krije neki novi Messi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene