oprostio se od svega

Stavros otkrio da je dioničar Agrokora: "Tu više nema pomoći"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na aferu koja potresa državu nisu imune ni domaće zvijezde. Većina pozorno prati događanja vezana uz trenutačno najeksponiraniju obitelj u Hrvatskoj. Jasmin Stavros otkrio nam je da je dioničar u Agrokoru.

Možete ne pratiti politiku koliko god želite, ali Todoriće i aferu Agrokor mogli ste zaobići jedino ako ste preselili na Mjesec ili na splavi otplutali nasred Tihog oceana.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Vjerojatno najskandalozniju političko-gospodarsku aferu u Hrvata prate i domaće zvijezde. „Ne mogu više, moram pobjeći, iznerviram se svaki dan po 10 minuta, izlajem se, ispsujem se!“ kaže Vladimir Kočiš Zec. „Meni je cijela priča sa Hrvatskom žalosna, sve što se dešava u njoj, sve je nekako žalosno“, iskren je Tonči Huljić.

Dok jači spol zbivanja vezana uz Todoriće prati prilično srčano, poznate dame ne daju se nervirati. „Čujem da se tamo nešto dešava, svi nešto pričaju, ali ja sam izvan svega toga i meni je lijepo“, kaže Nives Celzijus. Zbivanja oko afere koja potresa Hrvatsku pomno prati i Gabi Novak. „Tko to ne prati? Mislim, moram to pratiti jer ovdje živim, ali nisam luda za tim“, govori Gabi.

Vedriju stranu u ovom kaosu pronalazi Zdenka Kovačiček. „Ne da me živcira, ja padam u komu! Više ne znam što reći pa se onda zezamo na taj račun. Što nam drugo preostaje, jer očito se i oni s nama zezaju“, govori pjevačica.

Zezaju prijatelji Jasmina Stavrosa jer nije pametno ulagao. Naime, Stavros nam je otkrio da je vlasnik dionica u Agrokoru. „Nije to Bog zna što, ali uložio sam i tako malo pratim što se dešava. I sad se svede na kraju da to trebam zaboraviti, da se od toga neće dogoditi ništa jer dok se to eventualno riješi, proći će 10 godina, stvar će zastarjeti, promijenit će se sudovi. Ali znam da tu nema više nikakve pomoći. Ja sam se od toga oprostio isto kao da sam se rastao od žene!“ govori u šali Stavros.

Upravo su rastave u obitelji Todorić dodatno zahuktale priču. Potvrđeno je da se razvode Ante i Martina Todorić. „Privatno nismo ispijali kave i nismo se udružili, ali nemoguće je ne znati cure koje su na svim društvenim mrežama, one prate mene i ja njih“, kaže Matija Vuica.

Kako god završila ova priča s dinastijom Todorić, nema sumnje, neki slavni holivudski redatelj imati će vrhunski materijal za uzbudljiv krimi blockbuster prema istinitom događaju. „To mi se čini kao jedna lijepa sapunica i baš me zanima kako će završiti. Jedva čekam kraj“, zaključuje Zdenka Kovačićek.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene