Na pitanje reporterke IN magazina Ane Vele jesu li se oko njega ikad skupljale sponzoruše, Jasmin je imao spreman odgovor.

Galerija


Jasmin Stavros snimio je spot za novu pjesmu "Srebro-zlato", pjesmu kojom odaje počast ljubavi.

Vezani članci Epidemiološke maske s uzorkom - 2 Poštujte obvezu nošenja maski, ali budite i fashion: Kako su zaštitne maske za lice postale modni trend? Neobična prava imena slavnih - 13 Milu Vasića, Željka Houdea i Nicolasa Kima Copolu danas znamo po drugim imenima, evo zašto su ih mijenjali

"Muškarac bez prave žene ne bi mogao egzistirati. I ovo sve u životu što sam ja postigao u karijeri i što sam ja još uvijek danas prisutan, to stvarno mogu zahvaliti supruzi. Ona je ta koja me drži, i ne samo mene, već i cijelu obitelj na okupu. Božja čestica", odmah na početku ističe glazbenik.

Na pitanje reporterke IN magazina Ane Vele jesu li se oko njega ikad skupljale sponzoruše, Jasmin je imao spreman odgovor.

"Skupljaju se još uvijek", istaknuo je te prasnuo u smijeh.

"Lako ih je prepoznati. Toliko sam već na sceni da odmah prepoznam sponzorušu, ali svuda ih ima, ne samo tu."

"Ja sam krenuo sa svojom ženom bez ičega, mi smo bili podstanari, nismo ništa imali, već smo se oženili iz čiste ljubavi, bez ikakvih interesa. Nismo razmišljali gdje ćemo stanovati i od čega ćemo živjeti, a danas mlađi razmišljaju moramo kupiti stan, pa ne znam hoćemo li dobiti posao, pa auto, pa ovo, pa ono... Nek se ne ljute na mene, ali tako odgađaju i odgađaju, vrijeme prolazi. Treba otvoriti srce, ako voliš neku osobu i ako se volite, krenite i samo vjera u Boga i sve će doći", ističe Stavros.

Što je još otkrio našoj Ani, saznajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!