Dug put do uspjeha

Nesuđeni nogometaš danas je kralj zabave: ''Kad sam ja igrao, tad nogometaši nisu bili tako dobro plaćeni''

Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros slavi 50 godina pod svjetlima reflektora (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Jasmin Stavros, Mladen Grdović, Zlatko Pejaković (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Jasmin Stavros ovih dana slavi 50 godina pod svjetlima reflektora. Tko stoji iza njegova prepoznatljivog stajlinga, smatra li se modno OSviještenim te bi li kao nesuđeni nogometaš danas ponovno dao prednost glazbi, otkrio je našoj Sanji Kuzmanović i ekipi IN magazina

Jasmin Stavros uživa status Kralja zabave. Odakle mu taj nadimak, danas ni sam ne zna.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

''Pa nemam pojma tko se sjetio tog kralja zabave, danas kad sam došao u restoran, govore mi di si kralju. A normalno da mi to godi. A to ako nekome taj moj nastup toliko izgleda dobro da me drži za kralja zabave, hvala mu'', zaključio je Stavros. 

No put do uspjeha bio je itekako dug. Manje je poznato kako je Stavros u New Yorku završio jazz akademiju:

''Bio sam najbolji student, dobio sam zelenu kartu da ostanem tamo, pa sam rekao koja Amerika, koji New York, daj doma u Dalmaciju. I nije mi žao. Žao mi je tih vremena jer ta vremena su stvarno bila drugačija, mi smo se svi družili. Živjelo se puno bolje, više se zarađivalo nego sad, a sad imate Youtube, imate ovo sve i sve je ljudima dostupno, danas je to otišlo toliko daleko da ti se više ne isplati snimiti CD, jer to su preveliki troškovi, a te troškove nikako ne možeš pokriti'', iskren je naš glazbenik. 

Vremena su nekad bila potpuno drugačija i mnogi ih se glazbenici danas s nostalgijom prisjećaju:

''To su bila zlatna vremena, to je bila Džuli, jednu minutu sam probao pjesmu kako ide i za tri minute smo snimili i zaradio sam 70 tisuća maraka ondašnjih. Nema više te situacije, ja sam kao bubnjar zarađivao jako puno, živio sam u Intercontinentalu, radio sam na procenat, svima živima sam snimao, i komercijalnim i nekomercijalnim pjevačima, bio sam najtraženiji bubnjar'', priča nam. 

I ne samo bubnjar. Mnogi ne znaju da je Stavros zapravo nesuđeni nogometaš.

''U ono vrijeme kad sam ja igrao nogomet, onda nogometaši nisu bili tako dobro plaćeni. Sad da sam nogometaš i da bi sad trebao postati pjevač, radije bi sad bio nogometaš'', šali se. 

Jednom sportaš - uvijek sportaš. Mnogo mlađi mogli bi mu pozavidjeti na tjelesnoj formi. Zahvaljujući kojoj se brzo oporavio i od nedavnog pada s bicikla, nakon što ga je napao pas.

''Sad kad mi se dogodila ova situacija s ovom rukom, ne mogu ići ni u teretanu, ne mogu voziti ni bicikl, malo me i noga boli jer sam ozljedio koljeno kako sam pao. Tako da ću sad od ponedjeljka krenuti opet u nekakav svoj tempo da nabijem kondiciju jer sad nisam baš u nekoj svojoj fit kondiciji. Boli me ruka još uvijek i bolit će me ruka, terapija je bila da moram plivati, ali to će počekati kad dođem u Korčulu jer se ne volim kupati u bazenima, pogotovo tamo kad moram ići na fizikalnu terapiju gdje ima još par ljudi koji se kupaju'', priznaje. 

Ovih dana slavi 50 godina pod svjetlima reflektora, a na pozornici je i dalje jednako aktivan pa se mnogi pitaju odakle crpi snagu:

''I ja se pitam. Možda je to stvarno što ja inače živim jedan totalno drugačiji život. Imam svoju krunicu u ruci, idem u crkvu, idem kod raznih prijatelja svećenika i družim se samo s ljudima koji me duhovno ispunjavaju'', otkriva. 

A što nam je Jasmin Stavros još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene