Srodne duše

Poznati muškarci priznali su nam da ne mogu bez svojih supruga!

Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) +0 Edo Maajka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Poznato je da muškarci teže izražavaju emocije od žena, no naši su se poznati ohrabrili i javno priznali koliko im znače njihove supruge. Tko od njih ne bi mogao bez svoje bolje polovice, a komu je ljubav promijenila život, saznajte u prilogu Nike Blažev.

Iako se predstavljaju kao jači spol i ponekad su suzdržani u iskazivanju emocija, muškarci ipak, htjeli oni to ili ne, ne mogu bez žena. Znaju to i naši su poznati muškarci. Neki od njih rado će priznati koliko im znače njihove supruge te pokazati svoju nježniju stranu.

''Ja mislim da ja bez žene ne bi mogao. Mislim da ne bi mogao, sigurno ne bi mogao. Ne znam, ja mislim da bih se izgubio totalno. Ne bih mogao izlaziti vani i tražiti sad neku drugu osobu. Dobro, imam ja i djecu već veliku i sad sam i dida, ali ne bih to, mislim, mislim da ne bih preživio to'', iskreno nam je priznao Jasmin Stavros. 

Svjesni su muškarci da je s njima katkad teško i da njihove izabranice mnogo toga žrvuju za zajedničku sreću. Stoga, jedan dio njih često prizna da su za njihove uspješne karijere uvelike zaslužne supruge.

''Od prvog dana do današnjeg dana je bila uz mene i bila mi je najveći vjetar u leđa, mada ona uopće nije tip koji sluša moju glazbu'', kaže nam Mate Bulić. 

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

''Živjeti sa mnom i trpjeti me... zbilja sam zahvalan. Nadasve volim je'', lijepo nam je rekao i Dino Merlin. 

I Alan Hržica sretan je sa svojom suprugom. 

''Ona mene podržava i daje mi na jedan način veliku snagu, potporu u tim mojim izbivanjima iz kuće i putovanjima i odlascima. Sretan sam jako'', priznao nam je. 

Nije sramota priznati da nekoga voliš. Upravo suprotno. Jer kako kaže Edo Majka, ljudi ne kontaju da bez žene nema sreće.

''Promijenilo me to što sam upoznao ženu u koju sam se zaljubio do jaja i uz koju sam skontao da nešto moram promijeniti ako je želim zadržat''', govori nam. 

Ali nije Edo jedini kojem je žena promijenila život. Tony Cetinski ne skriva kako mu je tek treći brak donio sreću te da su danas on i supruga Dubravka nerazdvojni.

''U zadnji trenutak je ovaj gore rekao evo ti sad ono što si želio, evo ti prilika da napokon budeš ono što jesi a ne ono u što si se pretvorio u jednom trenutku! Vratila me na taj kolosjek, iako je mlađa 15 godina od mene! Vratila me tamo gdje sam bio, u moje pravo ja. Tu sam se popet uzdigao i sad smo tu gdje jesmo'', kaže nam. 

Ljubav, složiti ćete se, pozitivno utječe na ljude, a posebno kada pronađete srodnu dušu. Među takvim sretnicima je i pjevač Sergej Ćetković koji, bez obzira na savjete, od javnosti nikad nije želio skrivati da ima ženu.

''Još uvijek imam samo jednu ženu koju najviše volim na ovom svijetu, i evo sljedeće godine slavimo 20 godina braka...'', rekao nam je glazbenik Sergej Četković. 

Tako da, dragi muškarci, iskrenost se cijeni. Nemojte se sramiti katkad pokazati i što je bitnije, na glas reći svojim suprugama i djevojkama koliko vam znače. Jer vjerujte nam, one će vam to stostruko vratiti.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene