Gost showa 'Petkom s Petkom' bio je Jasmin Stavros, koji nas je svirkom podsjetiti na legendarne hitove 'Umoran', 'Dao bih sto Amerika', 'Nemoj se udavati', a ispričao je i brojne anegdote iz svoje dugogodišnje karijere.


Popularni Staki je zapjevao i sa tamburašima, Barabama te opravdao nadimak 'Starwars' tako što je zaigrao jednu od kultnih scena 'Zvjezdanih ratova', u kojoj je utjeloviti lik Dartha Vadera.

Vezani članci Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović Stavros, Grdović i Pejaković jači od korone! Na trijumfalnom koncertu okupili tisuće ljudi u srcu Slavonije Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros otkrio je li umoran od glazbe: ''Mislim da kad ne bi pjevao da bi ostario u roku 2 godine!"

Protivnik u okršaju sa svjetlosnim mačevima bio mu je domaćin emisije Dalibor Petko kojeg je Jasmin pozvao da dođe na njegovu mračnu stranu, dok je Minea sa zanimanjem pratila njihovu borbu. I baš kada je Petko Jasminu Sarwarsu zadao zadnji udarac, Jasnim je otkrio istinu koja je svih šokirala.

'Pa ja sam tvoj ćaća, ja sam tvoj ćaća', ponavljao je Jasmin kojem se Petko bacio u zagrljaj. Pogledajte kako je to izgledalo u videu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr