Sila se probudila

SADA ZNAMO TKO JE PETKOV ĆAĆA - bio je to epski trenutak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gost showa 'Petkom s Petkom' bio je Jasmin Stavros, koji nas je svirkom podsjetiti na legendarne hitove 'Umoran', 'Dao bih sto Amerika', 'Nemoj se udavati', a ispričao je i brojne anegdote iz svoje dugogodišnje karijere.

Popularni Staki je zapjevao i sa tamburašima, Barabama te opravdao nadimak 'Starwars' tako što je zaigrao jednu od kultnih scena 'Zvjezdanih ratova', u kojoj je utjeloviti lik Dartha Vadera.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Snagu je crpio u vjeri Prijatelji Jasmina Stavrosa otkrili su nepoznate detalje o pjevaču: ''Nije prošlo mjesec dana da ne bi išao u Međugorje''

Protivnik u okršaju sa svjetlosnim mačevima bio mu je domaćin emisije Dalibor Petko kojeg je Jasmin pozvao da dođe na njegovu mračnu stranu, dok je Minea sa zanimanjem pratila njihovu borbu. I baš kada je Petko Jasminu Sarwarsu zadao zadnji udarac, Jasnim je otkrio istinu koja je svih šokirala.

'Pa ja sam tvoj ćaća, ja sam tvoj ćaća', ponavljao je Jasmin kojem se Petko bacio u zagrljaj. Pogledajte kako je to izgledalo u videu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene