Gost showa 'Petkom s Petkom' bio je Jasmin Stavros, koji nas je svirkom podsjetiti na legendarne hitove 'Umoran', 'Dao bih sto Amerika', 'Nemoj se udavati', a ispričao je i brojne anegdote iz svoje dugogodišnje karijere.


Popularni Staki je zapjevao i sa tamburašima, Barabama te opravdao nadimak 'Starwars' tako što je zaigrao jednu od kultnih scena 'Zvjezdanih ratova', u kojoj je utjeloviti lik Dartha Vadera.

Vezani članci Neobična prava imena slavnih - 13 Milu Vasića, Željka Houdea i Nicolasa Kima Copolu danas znamo po drugim imenima, evo zašto su ih mijenjali Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 4 Tri mušketira - Stavros, Grdović i Pejaković novim albumom i koncertima neumorno vladaju estradom

Protivnik u okršaju sa svjetlosnim mačevima bio mu je domaćin emisije Dalibor Petko kojeg je Jasmin pozvao da dođe na njegovu mračnu stranu, dok je Minea sa zanimanjem pratila njihovu borbu. I baš kada je Petko Jasminu Sarwarsu zadao zadnji udarac, Jasnim je otkrio istinu koja je svih šokirala.

'Pa ja sam tvoj ćaća, ja sam tvoj ćaća', ponavljao je Jasmin kojem se Petko bacio u zagrljaj. Pogledajte kako je to izgledalo u videu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr