Uigrani trojac

VIDEO Ovo su 'Tri kralja' hrvatske estrade

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Varaždin su ovoga vikenda pohodila Tri kralja i u jednoj ga večeri osvojila!

Kad na scenu stupe Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Dražen Zečić zagarantirana je odlična zabava. Do posljednjeg mjesta ispunjena varaždinska Arena pulsirala je više od tri sata uz glazbene legende, ujedinjene pod imenom Tri kralja. Na koncertu ništa nije bilo prepušteno slučaju. Pomno se razmišljalo čak o tome kad će koji od njih zapjevati. Zečić je tako objasnio zašto Stavros mora nastupiti posljednji: 'Staki se voli zaigrati, pa ako on krene prvi, odradi svoja tri, četiri sata kako on to radi, pa kad ću brate mili ja doći na red?!'

Pogledaj i ovo Mladen Grdović i Jasmin Stavros ''Legendo naših prostora'' Grdović potresen zbog smrti prijatelja Stakija, kratko se oglasio: ''Nikad te neću prežaliti, zauvijek tvoj Mladen...''

A Stavros je Zečića opisao kao najvećeg šaljivca među kraljevima. Iako je nastupio prvi, bio je toliko nestrpljiv da ga je i naša kamera jedva pratila. A kad imate toliko hitova kao oni, razumljivo je zašto vas publika ne pušta s pozornice.

Jasmin Stavros u društvu atraktivnih Učiteljica najvećim hitovima zapalio prepuni Green Gold Club!

'Recimo, 'Dao bih sto Amerika' je pjesma koja je vječna. Kad ja vidim curice 17, 18 godina da pjevaju 'Dao bih sto Amerika', a nisu se ni rodile tad. Ja samo kažem 'Dao bih' i gotovo je', rekao nam je Stavros.

Za šalu i druženje poznati trojac mimo zajedničkih nastupa nema vremena, stoga se na koncertima najbolje zabavljaju. Grdović bez njih dvojce ne želi ni u zrakoplov. Poznati Zadranin trebao je krenuti na solo turneju Amerikom i Kanadom, ali zbog loših vremenskih uvjeta bilo ga je strah poletjeti pa je odustao. No kad je stigla ponuda za zajedničke koncerte preko bare stvari su se promijenile.

'Iako sam bio puno puta po Australiji i Americi još uvijek se plašim aviona, ali imamo jednu lijepu ideju - da idemo ja, Stavros i Zečić zajedno na turneju, pa ako padnemo onda će mi biti lakše', šali se Grdović.

Ali nisu zrakoplovi ono čega se Mladen najviše boji.

'Najviše se bojim u životu žena. Zašto? Pa u zadnje vrijeme što više ćelavim, one zaljubljenije', otkrio nam je.

Nakon toliko godina na sceni, obožavateljicama se ne zna broj, a uz još veći broj pjesama, Zečiću je teško prisjetiti se komu su bile posvećene. Što nam je još otkrio, ali i tko je bio gost iznenađenja - pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene