Sasvim iskreno

Janko Popović Volarić otkrio čime se bavio prije glume te priznao: "I muškarci pate"

Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) Galerija

Janko Popović Volarić omiljeni je član žirija Supertalenta, a u popularnoj seriji "Čista ljubav" gledatelji su ga zavoljeli kao brižnog oca Tomu. Ovaj je put progovorio o karijeri, ali i nezgodama sa snimanja.

Zvijezdu serije "Čista ljubav" osim na televiziji, trenutačno možemo gledati i u kinu u filmu "Comic Sans", u kojem se oporavlja od ljubavnog brodoloma.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Hrvatski film "Comic Sans" u režiji Nevija Marasovića svoju je svjetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Beogradu gdje je i osvojio nagradu žirija filmskih kritičara "Nebojša Đukelić" za najbolji film u regiji.

"Zavladala je euforija i rekacije su nakon filma bile stvarno dobre!" rekao nam je glavni glumac u filmu, Janko Popović Volarić i otkrio nam neke detalje sa snimanja. 

Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL)

Janko u filmu glumi Alana Despota, iznimno uspješnog "poluzagrebačkog snoba" dizajnera, kako sam glumac kaže, a nakon što ga ostavi cura, odlazi s ocem na Vis. Priznao je kako je ovo emotivan film s muške strane. 

''U filmovima muškarci najčešće razbijaju sve oko sebe, ali postoji i taj drugi moment koji se muškarci boje pokazati, a film se time bavi'', kaže Janko.

Janko Popović Volarić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Film "Comic Sans" prvi je hrvatski film koji je sniman i na otoku Jabuka. "Jedno jutro krenuli smo u 5 ujutro ka Jabuci i dočekala nas je bonaca, što je začudilo i čovjeka koji nas je tamo vodio, rekavši kako tako nešto još nije vidio", kaže Janko.

Otkrio nam je i da se na snimanju opet ozlijedio. Naime, ranije je već slomio gležanj, imao je i ozebline po tijelu, a sada je na snimanju ovog filma slomio nos. "Ništa nikada nisam privatno slomio, ali u kadru sam slomio osam kostiju", rekao je Janko kojem su virile kosti iz nosa te su mu ih na traumi namještali. Janka je na zagrebačkoj premijeri filma podržao i njegov dvadesetogodišnji sin David, na kojeg je Janko jako ponosan i s kojim ima prijateljski odnos.

Otkrio nam je i kako je u mladim danima radio u Vjesniku kao urednik obrade fotografija. Tada se spremao za kameru, što je bio njegov veliki san.

Što je još kazao, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene