To je tek početak!

Mark priznao kakvu ulogu u njegovu života ima vjera, ali i ono o čemu sanja: "To je najljepše što postoji, biti u braku i biti tata"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić - 3 Mark Bagarić - 2 Mark Bagarić - 1 Supertalent: Mark Bagarić Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +7 Mark Bagarić Galerija

Mark Bagarić osvojio je srca gledatelja, ne samo glasom, nego i skromnošću i iskrenošću. Ovaj 27-godišnjak svojom je pojavom potpuno preuzeo pozornicu Supertalenta, a zbog njegova glasa Martina Tomčić je izjavila da se malčice zaljubila. Rekacije i dalje pristižu, a Mark ne odustaje od svojih snova i vjeruje da je ovo njegov veliki početak.

Mark Bagarić je Jankov zlatni gumb i četvrti zlatni gumb u ovoj sezoni "Supertalenta", a kako je do njega došlo? Dosad je malo ljudi znalo kakav glas ima Mark, a sada znaju svi. Pjesmom "Crazy Love" Briana McKnighta i svojim glasom rastopio je i žiri i publiku.

"Neopisivo, naravno negdje si nervozan, to je uvijek dobro.
Sve nestane kao da sam u drugom svijetu, pozornica to je moj svijet. Neopisivo je teško to reći riječima", izjavio je Mark.

Mark osjeća kako je ovo tek početak njegova pjevačkog puta.

"Nikad nije kasno, ovo je samo početak i za ovo sam se borio", poručio je.

Već nekoliko puta se predstavio na natjecanjima talenata u Njemačkoj. Naime, Mark je rođen u Berlinu i ondje je živio do prije dvije godine. A onda je pala odluka o povratku u Hrvatsku.

"Jer su mi mama i tata u mirovini i ja sam rekao ajde dobro, ja ću s njima, nisu ni oni više u najmlađim godinama, tako da sam htio biti uz njih", otkrio je Mark.

Kaže da govori nekoliko jezika, među ostalima, njemački, engleski, španjolski i francuski. Najveća inspiracija u životu mu je glazba, a obožavana razbribriga nogomet.

"Ne treniram u klubu, treniram za sebe. Tako da sam svaki dan i sportski tip", kaže svestrani Mark.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić Je li srce još slobodno? Zbog Supertalenta živi svoje snove: Glazbena karijera mu je u usponu, a otkriva i detalje ljubavnog statusa koji sve zanima

Na život u Zagrebu, gotovo odmah se naviknuo, kaže, a ono što bi srce još više upotpunilo jest ljubav. Mark je u svemu potpuno iskren.

"Meni je već 27 godina, zamislite kako je meni kad ćaća i mater kažu stalno - a boga ti, gdje ti je cura? Moraš se ženiti ovo, ono tako da to mi je cilj. Imati curu, ozbiljnu vezu, stvarati obitelj, jer to je najljepše što postoji, biti u braku i biti tata", smatra Mark.

Važno mjestu u njegovu životu ima i vjera.

"Pogotovo vjera, ona mi daje snagu, motivaciju, obitelj pogotovo.  Ja uvijek kažem, bez obitelji ne bih bio onaj Mark koji jesam sada, zato sam zahvalan", priznao je.

Vjera s kojom će ponovno na pozornicu u polufinalu. Sprema itekako dobru stvar, kaže. A za kraj poručuje samo jedno - neće samo Mišo Kovač biti upamćen po podignutom prstu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene