Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su protagonisti Larinog izbora dosad uspijevali izaći na kraj sa svim negativnim likovima, uskoro im slijedi novi izazov.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrila je tajnu uspjeha 'Larinog izbora' Slika nije dostupna 'Zadovoljstvo mi je manipulirati ljudskim osjećajima'

U cipele negativca uskočio je Janko Popović Volarić. Kako se snašao u novoj ulozi? Je li u životu bolje biti pozitivac ili negativac i kako je raditi s uskoro bivšom suprugom, glumac je povjerio In magazinu.

Iako je ljubavna priča između glumca Janka Popovića Volarića i scenaristice Jelene Veljače završena bivši par odnedavno poslovno surađuje. Naime, glumac je postao dio ekipe Larinog izbora. A kad je o poslu riječ, rezolutan je Janko - privatnosti nema mjesta.

>> VIDEO Dinko dobio konkurenciju: Upoznajte Lucijana!

U novim nastavcima serije Janko će unijeti nemir u dom obitelji Zlatar.

'Lik se zove Lucijan, dolazi u Split posjetiti svog oca, a pretvara se u nekakvog osvetnika', otkrio je glumac.

Markantan, šarmantan, ali neuglađen, Lucijan je korumpirani policijski inspektor gladan moći. U stvarnom životu, tvrdi Janko, ne isplati se biti negativac.

No s obzirom na to da već dugo nije utjelovio negativca, dodijeljenoj se ulozi raduje. Iako se privatno razlikuje od Lucijana kojeg tumači, i u njegovu je liku pronašao djelić sebe.

'Ima sličnosti mog odnosa s ocem i njegovog odnosa s ocem, tu sam se nekako malo našao', tvrdi Janko.

Jankovi su se roditelji razveli kad su mu bile samo dvije godine, a glumac je odrastao uz majku. Igrom sudbine Janko je posato otac sa samo 18 i njegov sin ne živi s njim. No sa sinom ima odličan odnos.

'On je sad u pubertetu, ne gleda previše televiziju. Voli kad sam ja u tom nekom speedu, to mu se sviđa, ali ne dolazi više na setove kao prije', otkrio je.

Što je Janko sve otkrio o svom privatnom životu i ulozi u Larinom izboru, doznajte u priloženom videu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook