Shrvana udovica

Janja nije uspjela ispuniti posljednju želju svojem Vinku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ususret velikom koncertu u spomen na trogirskog slavuja Vinka Cocu, koji će se 18. prosinca održati u splitskoj Areni, njegova udovica Janja otvorila je dušu za inMagazin i prisjetila se njihovih 40 zajedničkih godina.

Janja Coce nam je, između ostalog, otkrila kako žali što svom Vinku nije uspjela ispuniti posljednju želju - da vidi svog voljenog pudla Medu koji tuguje poput čovjeka.

Pogledaj i ovo Janja Coce Nikad prežaljeni Neutješna Janja Coce prisjetila se svog supruga Vinka: "Prošlo je devet tužnih godina, ali ja ne mogu vjerovati"

Većina Vinkove zarade tijekom karijere potrošena je na pokušaje potpomognute oplodnje jer se nikada, priznaje njegova udovica Janja, nisu uspjeli pomiriti s tim što nemaju djece. Godinama su pokušavali sve, i pomoću klasične i alternativne medicine.

Torcida, branitelji i Hajduk najavili su velik humanitarni koncert u splitskoj Areni

'Borili smo se, tu smo uložili, počevši od Slovenije pa Rima pa onda u Zagrebu, dok su nam god godine dozvoljavale. Borili smo se i tu smo mogli vilu imat, koliko se tu potrošilo, ali u svemu tome smo bili zajedno i nalazili utjehu u nečem drugom i u ljubimcima i u rodbini, puno kumova imamo', kaže Janja.

Iako su uz uplakanu 56-godišnjakinju cijelo vrijeme Vinkova i njezina obitelj, rodbina, susjedi i prijatelji, Janja bi, priznaje trenutačno najradije bila na nekom pustom otoku i odbolovala svoju bol.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene