Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udovica trogirskog slavuja, kako su mediji od milja tepali Vinku Coci, ugostila nas je u svojem domu. Janja Coce nam je povjerila kako je tek nedavno shvatila da se njezin suprug uistinu više nikad neće vratiti kući.


Uz nagradu Porin, koja je Vinku Coci dodijeljena posthumno, i uz pregršt svježih uspomena, Janja Coce u svojem se trogirskom domu sa sjetom priprema za finalnu večer Splitskog festivala.

Glazbena premijera: pogledajte spot posvećenu Vinku Coci

Vezani članci Robbie Williams Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci Supruga Vinka Coce neutješna je nakon njegove smrti (Foto: Dnevnik.hr) Janja Coce neutješna nakon suprugove smrti: "Kad ga vidim na televiziji, mislim evo sad će doći kući"

Kad na Prokurativama u nedjelju navečer Vinkov brat Duje Coce, Alen Nižetić, Marko Škugor i Robert Kurbaša zapjevaju 'Devet slova jedne riči' Janji će se stegnuti srce. Naime, pjesma Pere Kozomare i Roberta Pauletića, koja slovi kao ovogodišnji favorit, posvećena je preminulom trogirskom slavuju.

'Vrijeme ne može izliječit rane, nego mi je svakim danom sve teže. Onaj prvi mjesec, dva sam shvaćala kao on je na turneji, on je na putu, kao što je često putovao, izbivao iz kuće, tako da sam imala osjećaj, sad će doć kući. Sad mi je sve teže kad shvaćam da stvarno neće doć, da se moram pomirit s time i živjet od lijepih uspomena', poručila je Janja.

Čovjek, koji je na usporedbe s Pavarottijem samo odmahivao glavom, isticao je da je samo mali čovjek sa sela i kako su njegove ljubavi supruga, Hajduk, pisma i ribari, zauvijek je ušao u legendu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook