Janica i Ivica Kostelić oduševili su SAD. Njihova životna priča ekranizirana je te je zadivila svijet.


Gotovo nestvarna priča o uspjehu Janice i Ivice Kostelić, koju su obilježili brojni usponi i padovi, napokon je ekranizirana te je ponovno zadivila svijet.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput prvi put o želji za još jednom bebom: "Nikada do sada nisam mogla zamisliti da nekoga možeš tako voljeti!'' Maja Šuput Šuput se dotaknula škakljive teme zbog koje su je prozivali u medijima: "Kad čitate da nisam platila režije..."

Na premijeri u Los Angelesu su im, među ostalima, velikim pljeskom čestitali i dvostruki dobitnik Oscara te bivša Miss SAD-a.

'Morate imati snijeg i novac, a mi nismo imali ništa od toga. No na kraju smo svejedno pobijedili', rekao je Ivica Kostelić. Dodao je da mu se sve čini pomalo nestvarnim iz današnje perspektive te da se nada da može inspirirati ljude.

Janica je zadivila i glumicu te bivšu Miss SAD-a. 'Upravo sam ju upoznala i ona je tako topla, prizemljena i pristojna osoba i ovakvim bi se pričama ljudi trebali posvetiti', rekla je bivša Miss SAD-a. Što su još slavni Amerikanci, ali i naši Kostelići otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.