''Mene je to počelo smetati...''

Jan Kerekeš i Ana Begić Tahiri brutalno iskreno o čarima roditeljstva i nepristojnim pitanjima

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri - 4 Ana Begić Tahiri +0 Ana Begić Tahiri (Foto: PR) Galerija

U priloženom videu pripremite se na brutalnu roditeljsku iskrenost. Jan Kerekeš i Ana Begić Tahiri, u predstavi ''Ja trudnica'', publiku upoznaju s onim najljepšim, ali i najizazovnijim trenucima, od začeća do rođenja djeteta. Naravno, s dozom neiscrpnog humora. Glumci su za In magazin otkrili sve o vlastitim reakcijama na trudnoću, pitanjem ''a kad će dijete'', doživljajima iz rađaonice i planovima o proširenju obitelji.

Od plusića do bebice napetih je 9 mjeseci, a Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš najizazovnije dionice tog puta, sa savršenom dozom humora, dočarali su u predstavi ''Ja trudnica''. Kazališni komad, s kojim putuju i u Makedoniju, nije uobičajena roditeljska priča, već brutalno iskren prikaz početka novog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Kerekesh Teatar Treba vam 'Ljubafi' i to pod hitno? Pokušajte s 'Dimnjačarem'

''Nije baš ova trudnica koja uživa u svojoj trudnoći onako do kraja, ovdje ima svega i svačega, naravno da ima i malo uživanja. Moje dijete sad već ima 11 godina, ali dobro se svega sjećam i vratilo se to sada malo'', govori glumica Ana. 

Tekst temeljen na trudničkim dnevnicima Đine Jakir ne uljepšava taj prvi udarac stvarnosti i ulaska u roditeljstvo, ali na kraju je ipak priča s happy endom.

I sami roditelji dviju djevojčica, još uvijek se sjećaju svojih reakcija na saznanje da postaju roditelji. Anina je ujedno bila ovjekovječena na fotografiji u svim dokumentima.

''Ja sam imao jednostavnu reakciju ja sam se rasplakao ko svaki pravi muškarac'', prisjetio se Jan. 

Jednako emotivan Jan je bio i na dan Unina rođenja, iako nije mogao biti uz suprugu zbog pandemije.

''Mogao sam samo mahat kroz prozor i opet se plakat od sreće, to su lijepe suze'', kaže. 

A baš kao što to oni, na humorističan način, čine u predstavi, iskreno priznaju, voljeli bi da se o roditeljstvu govori ipak malo iskrenije.

''Od svih nekih prijatelja koji su imali djecu i sve zapravo 90% njih mi je govorilo to ti je predivno, vidjet ćete genijalno je sve a istina je, bar se meni pokazalo da prvih mjesec dana stvarno nije jednostavno, moramo stavit ruku na srce i reć da je teško, da je potpuno velika promjena'', kaže Jan. 

A za sve one koji smatraju da je pitanje ''kad će djeca'' sasvim legitimno, imaju jasnu poruku.

''Gledaj svoja posla'', poručila je Ana. 

''Mene je to počelo jako smetati u jednom trenutku ne samo vezano za trudnoću, već neka privatna pitanja kojima nije ni mjesto ni vrijeme, za neke stvari zadržavam pravo da ne podijelim sa svakime i onda se dogodi da pukneš na krivom mjestu'', smatra Jan. 

Usudili smo se svejedno pitati postoji li želja za još jednim članom Kerekeš obitelji, a odgovor saznajte u našem videu!

A tko zna, možda će upravo jednog dana Lana i Una, baš poput roditelja, imati priliku izaći pred 1000 Varaždinaca i nasmijavati ih do suza.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene