U čemu je stvar?

MISTERIOZNI KARIZMATIK BRACO Što je to zajedničko Naomi Campbell i Borisu Novkoviću?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački alternativac, za kojeg kažu da liječi pogledom, poznat je i u svijetu. Američke projekcije dokumentarnog filma 'Snaga tišine' redatelja Jakova Sedlara bile su rasprodane.

Možda ne znate tko je Josip Grbavac, ali za Bracu ste sigurno čuli. Zagrebački alternativac, za kojeg kažu da liječi pogledom, poznat je i u svijetu. Američke projekcije dokumentarnog filma 'Snaga tišine' redatelja Jakova Sedlara bile su rasprodane. Bracu podržavaju i zvijezde poput Andie McDowell i Naomi Campbell.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"U Americi su bile reakcije zaista sjajne, i od ljudi koje ja nikad nisam vidio koje su osobe koje Braco poznaje od ranije zbog seansi koje je imao s njima. I od glumaca, od Andie McDowell, od Armanda Assantea. Došla je, preko nekih svojih prijateljica, I Naomi Campbell", rekao je Sedlar.

Zagrebačku premijeru filma podržali su i Boris Novković te Jurica Pađen. "Ja bi se prepustio svakom obliku u životu ako bi mi trebala pomoć meni ili mojim bližima, tako da sve energije i sve oblike cijenim. Izuzetno mi se dopao film, dvije paralele bi povukao, prvo jedna snažna emocija koja je postignuta u filmu i koja je na jedan dobar način opisala Bracu i drugo, ta jedna paralela između Brace i današnjeg svijeta u kojem živimo koji, očito, na mnogo razina ne štima", rekao je Novković. Što su drugi otkrili o Braci te kako je bilo na premijeri, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajtebesplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene