Nakon četiri godine glumica Jagoda Kumrić vratila se na male ekrane. Gledamo je u seriji ''Drugo ime ljubavi'', a zbog te se uloge vratila i u Zagreb.

Galerija


Godinama je nismo vidjeli na malim ekranima, no Jagoda Kumrić sada se vratila u ulozi novinarke Irene.

Vezani članci Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom! Katarina Baban (Foto: Nova TV) Uloga proračunate Tamare donijela joj je nove fanove, a ipak, ovo je prvo što pomisli kad sebe vidi na televiziji

''Ona je malo ozbiljnija nego likovi što su bili prije. Ona je jedna stamena, ozbiljna, 30-godišnja žena. Ona je jako odlučna. Ima jedan cilj, a to je napraviti dobar članak i samo to'', opisuje nam glumica svoj lik. 

Glavna tema njezinih članaka je, naravno, obitelj Krpan, a pogotovo jedna njezina članica - Tamara, koju glumi Katarina Baban.

''Privatno, ovo je prvi put da radim s njom i zaista sam ugodno iznenađena. Ona je stvarno smiješna, ali isto tako je veliki profesionalac'', priča. 

Zbog uloge u seriji Jagoda je splitsku adresu zamijenila zagrebačkom, a povratak u metropolu, kaže, jako je veseli.

''Ovdje imam puno prijatelja koje nisam imala priliku često viđati sad dok sam bila dolje. Sve sam uskladila tako što imam jednu krasnu ženu koja mi pomaže u s čuvanjem djeteta'', otkrila nam je Jagoda. 

Dok je izbivala, postala je majka djevojčice Nastasje, a uspjela je završiti i Umjetničku akademiju u Splitu.

''Bilo je naporno tih nekoliko mjeseci, ali ja srećom stvarno imam roditelje koje imam, braću koju imam, prijatelje, kolege koji su mi puno pomogli u tom procesu. Nikad nisam zamrznula fakultet, rodila sam i nakon dva mjeseca sam se vratila. Ja sam to dijete vodila sa sobom na fakultet, kad se sjetim tih profesora koji su izlazili ususret'', prisjeća se. 

Iako je samohrana majka koja nema klasično radno vrijeme, uz dobru organizaciju, kaže, sve se uspije.

''Ja se snalazim iz dana u dan. I sve što me zanima pitam mater, babu ili prijateljicu, ali nikad ne radim od ničega veliku famu i najčešće sama osjetim. To je takva priroda valjda, da sam instinktivno znaš što je za tvoje dijete najbolje'', smatra. 

Svoj veliki televizijski debi imala je u hit-seriji “Larin izbor”, u kojoj je glumila Nikol. Iako smo je mogli gledati i kao Snježanu u seriji ''Kud puklo da puklo'', uloga Nikol ostavila je snažan pečat jer je i danas, nakon osam godina, svi znaju po toj ulozi.

''Nekako sam sebi tada bila baš dijete, imala sam 19 godina. Sad imam 27, a toliko dogodilo mi se u ovih osam zadnjih godina što se nekome ne dogodi za 25'', kaže. 

Kakva će biti kao Irena, ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u seriji ''Drugo ime ljubavi" na Novoj TV!. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku