Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splićanku Jagodu Kumrić javnost najviše pamti po ulozi razmažene Nikol iz serije Larin izbor.


I dok je pred kamerama odjenula vjenčanicu i izgovorila sudbonosno DA, u stvarnom životu, Jagoda Kumrić još nije razmišljala o izmjenjivanju bračnih zavjeta no ipak je potpuno posvećena vjenčanjima.

Ljubi već šest mjeseci: 'Jedino mogu otkriti da se zove Ivan!'

Vezani članci Buket (Foto: Screenshot) Običaj na svadbama koji otkriva veliku razliku između muškaraca i žena Ruska rapsodija (Foto: sadanduseless.com) - 19 Vjenčanja koja prkose svim tradicijama, ali i zdravom razumu

Dok ne upiše Akademiju dramske umjetnosti, 22-godišnjakinja je s mamom Sanjom pokrenula biznis – Agenciju za organizaciju vjenčanja. Jagoda nam je povjerila kako su trenutačno u trendu tematska vjenčanja, a na Jadranu pak sudbonosno da želi izreći i sve više stranaca. Ovih dana priprema i jedno indijsko vjenčanje.

Mlada Splićanka i sama je vrlo sretna u ljubavi. Već dvije godine je u vezi sa sugrađaninom Ivanom. Iako je nesklona javno pričati o svojoj intimi otkrila nam je kako Ivana smatra onim pravim. 'Kako trenutno stvari stoje, da. Nikad ne znaš, ima ljudi koji su zajedno 10 godina pa to propadne. Mi smo sagradili dobre temelje', kaže Jagoda.

Pogledajte prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook