O diskriminaciji žena i aktualnom seks skandalu oglasili su se i saborski zastupnici.


Aktualni seks skandal, koji je ovih dana top tema u Hrvatskoj, dospio je i do saborskih klupa. Nezavisni zastupnici Branko Vukšić i Jadranka Kosor, inače oboje bivši novinari, primijetili su kako je u ovom slučaju žena diskriminirana.

Tina Katanić za Dnevnik.hr o seks skandalu: 'Osjećam se poniženo'

Vezani članci Sabor, ilustracija Koliki su zastupnički troškovi: Korona donijela uštede, a poznato i na što su najviše trošili Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Saborska statistika: Gordan Maras rekorder po broju kazni, od ukupno 770 njegove su 162

'Kad se spominje manekenka koju su zlostavljala tri muškarca, ona je na svim fotografijama, s punim imenom i prezimenom. Dakle, treba osramotiti ženu koja je tu bila, a muškarce koji su napravili zlodjelo, njih se ni ne spominje', rekao je Branko Vukšić.

Nadovezala se i njegova kolegica iz saborskih klupa, Jadranka Kosor. 'To je zaista sramotno! Kad se dogodi nešto što jest intrigantno i što jest iz puno aspekata neprihvatljivo, kad se tu uhvate muškarci i žene i kad to postane javna stvar, onda su muškarci frajeri, a žene su ništarije.

OBJAVE SEKS VIDEA U MEDIJIMA 'Razmislite prije objave jer nekome možete život pretvoriti u pakao'

Inače, u Saboru se danas raspravljalo o izvješću Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova za 2014. godinu pa su se stoga zastupnici, među ostalim, dotakli i slučaja Katanić.

U prilogu inMagazina pogledajte što su Jadranka Kosor i Branko Vukšić rekli o slučaju Tine Katanić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook