Jacques Houdek obožava viceve na svoj račun, pogotovo kad oni uključuju hranu.


Ima proporcije Djeda Božićnjaka, uživa u hrani, zna sve viceve na račun svojeg korpulentnog stasa i kažu da je najbolji vokal na domaćoj sceni. Naravno, riječ je o Jacquesu Houdeku. Pjevač nas je odveo na degustaciju adventskih kobasica, gdje nam je otkrio zašto obožava svoju suprugu te da je pravi "tata od formata".

"Vidi kako je to sve prekrasno", rekao je Jacques kada je ugledao lijepo aranžirane štandove s kobasicama. No, nije to što ga veseli u ovo blagdansko vrijeme. "Božić je naše omiljeno doba godine", priča Houdek o svojoj obitelji. "Ja sam najbolji tata, pa to je sigurno. Mislim, ne znam. To mi je najljepši dio moje osobe, najviše volim biti sa svojim klincima", dodaje glazbenik.

Jacques Houdek (Foto: Davor Puklavec/PIXSEL )

Otkrio nam je i koji je njegov omiljeni vic o hrani i Jacquesu. "Koja je Jacquesova krvna grupa? Majonez A", kroz smijeh priča glazbenik. "Meni ti to doma ništa ne daju, sad je prilika, ajmo udariti", kazao je na prijedlog novinara da isproba još poneke blagdanske slastice.

No, ne vesele Jacquesa samo slastice. Veseli ga što će ove godine nastupati u svom Zagrebu. Iza simpatičnog Houdeka sjajna je godina, i poslovno i privatno. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.