Kakvo oduševljenje

ULETIO IM NA SVADBU Mladenci nisu odmah shvatili što se događa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jacques Houdek napravio je nevjerojatnu stvar mladom paru.

Za svoj prvi ples mladenci Romina i Igor iz Zagreba izabrali su pjesmu Jacquesa Houdeka pa su ostali šokirani, naravno pozitivno, kada im se na vjenčanju glavom i bradom pojavio pjevač te im zapjevao omiljenu pjesmu. I tako još tri puta u istoj večeri! Naime, Jacques je upadao mladencima na vjenčanja i priređivao im pravi spektakl za pamćenje.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Poput superjunaka sa zlatnim plaštem Jacques Houdek upadao je mladenicima na vječanja i njihov poseban dan učinio još nezaboravnijim.

'Sve je bilo dogovoreno unaprijed sa kumovima, roditeljima, sestrama, braćom, ali mladenci nisu doista znali. Jedino što smo se trudili provjeriti da to doista budu mladenci kojima će biti drago da to bude Jacques, jer ne bi bilo zgodno da im upadne Jacques, a oni baš vole Zaka, bilo bi možda nezgodno', kroz smijeh je kazao Houdek.

Sve je dokumentirano pa su neprocjenjivi trenuci sreće iznenađenih mladenaca dio njegova novog videospota ''Kad nekoga voliš''. Prvi par koji su iznenadili, Romina i Igor, upravo je Jacquesovu pjesmu izabrao za svoj prvi ples.

Tako da oni u prvi mah nisu ni primijetili. Ja sam ulazio u salu, počeo pjevat, oni su mislili da pjesma ide sa razglasa, zapravo su odgođenu reakciju imali ali je bila prekrasna naravno i kad su skužili da se svi uzvanici nešto komešaju... I eto ga', prepričava Jacques.

Uz Jacquesove pjesme mnogi su uplovi u bračnu luku. Pjesma ''Živim za to'', u koju je uvrstio i kadrove svojeg vjenčanja, jedna je od omiljenih pjesama za prvi ples mladenaca. Upravo ga zato često na vjenčanjima angažiraju kao specijalnog gosta iznenađenja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene